ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ
fif42, това дето на мен ми мина през главата, не знам дали ще ти е от полза-абе какво те нерви и разтреперва в този завод/цех?!от какво ти се завива свят, да няма нещо дето те дразни-работата ,колеги, някой началник?!Заплатата?!Кое те изкарва от равновесие?!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
В определени моменти всечко това ме дразнеше,но го изтесларих.Даже ,като гледам милите колеги как се ръфтат чак ми е ,абе ако не беше тъжно щеше да ми е много смешно.Изтесала съм даже и колегите прри които ми се е случвало да залитам и страха че мога да падна от световъртежа и всичко което ми е минало на ум.Преди около 2гд имах проблеми с камъни и песъцинки и ходех често до висито и от многото пишкане ли дето си изхвърлях минералите и сувенирите ли ми казаха че залетежите може и от това да са.и това тесах.Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм :D
Декларация-Въпреки, че се надупчих от ТЕСане, аз напълно и безрезервно се приемам такава каквато съм!И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията
Напомняща фраза - надупчих се от ТЕСане
Прекрасно се справяш!Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Първата ми декларация беше:Въпреки ,че имам ИЗЛИШНА телесна маса ,аз напълно и безрезервно приемам себе си и се изчиствам от излишната телесна маса СЕГА
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях
По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене
Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака
Почнах от около 92-94кг сага съм 80-82 кила ,просто ми играят .за около 3месеца.Мисля,че се справям добре 
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях
По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене
Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака
Въпросът ми е към Иван,на семинара на който бях имаше една 26гд жена с ужасна фобия от летене.Тогава ми стана интересно.Аз лично съм пътувала със самолет няколко пъти и не съм имала никакви страхове ,докато последния път някакви ламарини се клатеха и ния се шегувахме с неща от сорта--левия мотор гори шалалала и екипажа Ви пожелава приятен полет и т.н.След този полет само като си помисля за евентуално летене и ми се обръща джигера,нищо че не ми се е налагало да летя.Просто ми е интересно какво се случи с нея.Знам ,че това не е темата ,но не намерих къде да попитам.
От доста време ме напъва да попитам 
Нямам идея. Не ми се е обаждала, не е писала тук. Хората имат този неприятен навик, да не поддържат обратна връзка. 
Последно промяна от ivangp на 09 Юли 2011 21:03, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплаквания
Аз също няма да остана по на зад
Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф