ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

fif42, това дето на мен ми мина през главата, не знам дали ще ти е от полза-абе какво те нерви и разтреперва в този завод/цех?!от какво ти се завива свят, да няма нещо дето те дразни-работата ,колеги, някой началник?!Заплатата?!Кое те изкарва от равновесие?!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Не не се самонасказвам,ми само се оплаквах,че нещо не помръдвам.А хубавото е ,ч ене съм мръднала :wink:
И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията :roll:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

В определени моменти всечко това ме дразнеше,но го изтесларих.Даже ,като гледам милите колеги как се ръфтат чак ми е ,абе ако не беше тъжно щеше да ми е много смешно.Изтесала съм даже и колегите прри които ми се е случвало да залитам и страха че мога да падна от световъртежа и всичко което ми е минало на ум.Преди около 2гд имах проблеми с камъни и песъцинки и ходех често до висито и от многото пишкане ли дето си изхвърлях минералите и сувенирите ли ми казаха че залетежите може и от това да са.и това тесах.Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Даже и една несподелена заводска любов изтесах. :D
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията
Декларация-Въпреки, че се надупчих от ТЕСане, аз напълно и безрезервно се приемам такава каквато съм!
Напомняща фраза - надупчих се от ТЕСане
:wink: АКО това ме питаш... :roll:
Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм
Прекрасно се справяш! :!:
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Orseta
Участник

Мнение от Orseta »

fif каква ти е декларацията за отслабване?
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Първата ми декларация беше:Въпреки ,че имам ИЗЛИШНА телесна маса ,аз напълно и безрезервно приемам себе си и се изчиствам от излишната телесна маса СЕГА
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях :D
По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене :roll:
Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака :lol: Почнах от около 92-94кг сага съм 80-82 кила ,просто ми играят .за около 3месеца.Мисля,че се справям добре :wink:
Orseta
Участник

Мнение от Orseta »

Благодаря, още съм новак, чета книгата и форума.
Ще пробвам. Ако имам още въпроси ще питам.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Тук съм питай :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

бях на море--невероятно много се изприщвам. Декларацията ми беше...Въпреки,че се изприщвам,аз на пълно и безрезервно се приемам и се изчиствам и от изприщването .
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

имаше файда докато се тесах последния ден не ми остана време от път и в колата се поизприщих
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Изприщване-Противопоставяне,липса на емоционална закрила!

Купи си Излекувай тялото си на Луиз Хей,там има много добър списък за органи и болести и връзката с емоционалните причини!Аз я имам от два дена и виждам,че с нея много работа мога да отхвърля,а има по какво да се работи,не е като да няма! :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Въпросът ми е към Иван,на семинара на който бях имаше една 26гд жена с ужасна фобия от летене.Тогава ми стана интересно.Аз лично съм пътувала със самолет няколко пъти и не съм имала никакви страхове ,докато последния път някакви ламарини се клатеха и ния се шегувахме с неща от сорта--левия мотор гори шалалала и екипажа Ви пожелава приятен полет и т.н.След този полет само като си помисля за евентуално летене и ми се обръща джигера,нищо че не ми се е налагало да летя.Просто ми е интересно какво се случи с нея.Знам ,че това не е темата ,но не намерих къде да попитам. :DОт доста време ме напъва да попитам :D
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Нямам идея. Не ми се е обаждала, не е писала тук. Хората имат този неприятен навик, да не поддържат обратна връзка. :)
Последно промяна от ivangp на 09 Юли 2011 21:03, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплаквания :D Аз също няма да остана по на зад :D Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф :cry:
Публикувай отговор