ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Изприщване-Противопоставяне,липса на емоционална закрила!

Купи си Излекувай тялото си на Луиз Хей,там има много добър списък за органи и болести и връзката с емоционалните причини!Аз я имам от два дена и виждам,че с нея много работа мога да отхвърля,а има по какво да се работи,не е като да няма! :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Въпросът ми е към Иван,на семинара на който бях имаше една 26гд жена с ужасна фобия от летене.Тогава ми стана интересно.Аз лично съм пътувала със самолет няколко пъти и не съм имала никакви страхове ,докато последния път някакви ламарини се клатеха и ния се шегувахме с неща от сорта--левия мотор гори шалалала и екипажа Ви пожелава приятен полет и т.н.След този полет само като си помисля за евентуално летене и ми се обръща джигера,нищо че не ми се е налагало да летя.Просто ми е интересно какво се случи с нея.Знам ,че това не е темата ,но не намерих къде да попитам. :DОт доста време ме напъва да попитам :D
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Нямам идея. Не ми се е обаждала, не е писала тук. Хората имат този неприятен навик, да не поддържат обратна връзка. :)
Последно промяна от ivangp на 09 Юли 2011 21:03, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплаквания :D Аз също няма да остана по на зад :D Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф :cry:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Забравих да напиша,кучката винаги търчи преди мен по стълбите,когато излизаме или се прибираме,от няколко дни или я е страх да върви по стълбите и иска да я гушкам или пада .Къде се е чуло и видело куче да пада като ходи.Може да ви звучи смешно но аз доста се поозъбих :cry:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

fif42 написа:Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплаквания :D Аз също няма да остана по на зад :D Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф :cry:
Аз пък да ти кажа много се шашкаш без да има за какво!Остави тези магии и притеснения,но ако продължаваш да вярваш,така мисловно можеш да си навличаш само неприятности,не че магията един вид ти е довела неприятности,а ти с мисълта си! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена,знам че си прав,но съгласи се,че и ти ако си намираш пред вратата разни дивотийки ще ше почувстваш кофти.Сигурна съм ,че бабето прави разни работи защото ни завижда ме сме сплотено семейство и това я е дразнило цял живот,това не е от днес и от вчера.Сина и умря при катастрофа на 29гд/между впрочем сме рода и сина и ми беше братовчед/Тя не може да живее спокойно ,ако някой някъде се радва,при нея даже и цветята умират.Айдеда речем че аз си докарвам нещо със страхове и мисли,ама кутрето да не иска да мине по стълбата и да иска да го гушкам?Аз се оправям криво лево с тес.Като се огледам започвам да се виждам лилава от бой по точките :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Генаааа,под ника ти пише--майстор,отдавна ме напъва да попитам,какъв ти е майсторлъка :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

fif42 написа:Гена,знам че си прав,но съгласи се,че и ти ако си намираш пред вратата разни дивотийки ще ше почувстваш кофти.Сигурна съм ,че бабето прави разни работи защото ни завижда ме сме сплотено семейство и това я е дразнило цял живот,това не е от днес и от вчера.Сина и умря при катастрофа на 29гд/между впрочем сме рода и сина и ми беше братовчед/Тя не може да живее спокойно ,ако някой някъде се радва,при нея даже и цветята умират.Айдеда речем че аз си докарвам нещо със страхове и мисли,ама кутрето да не иска да мине по стълбата и да иска да го гушкам?Аз се оправям криво лево с тес.Като се огледам започвам да се виждам лилава от бой по точките :D
Не отдаваш ли много внимание на неща които не си заслужават мисли и енергия,при положение,че може да ги насочваш някъде към теб примерно за нещо по смислено?Ти за другите какво мислят и правят ли живееш или за себе си?Да не би да плащаш данък обществено мнение?:lol:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

От около 6м се опитвам да живея за себе си,но предишните 47.5г не се забравят лесно :wink:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

fif42 написа:От около 6м се опитвам да живея за себе си,но предишните 47.5г не се забравят лесно :wink:
Някой да ти е обещал,че ще ти е лесно?
Анатол Франс
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

fif42, защо не дръпнеш едно Хо`опонопоно на "кучката"?! И ТЕС на кученцето, то може, да е повлияно от твоя страх, а не от съседката. :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

:D Снощи и правих тес и седя повече от 20-тина мин да и тупам точките,даже се прозява с глас :D Няма как да е повлияна от мен защото два дена поне се спъва и пада по стълбите преди аз да забележа нещото под паничката на цветето :D Като си поразрових спомените ,преди повече от 6-7месеца пак намерих някакво подобно изкуствено цвете пак на същото място и тогава бабето ,което живее под нас си счупи крак.Да речем година преди това пак бях намерила нещо/сега не помня каква китка беше,но пак изкуствена/пак се беше потрошила.Опитвам се да не съм параноичка и мисля ,че никага не съм била,но да си намираш неща пред вратата,които няма как да са там,е това ме стресира сериозно.Добре че ми е тес но наистина съм доста пообъркана.Тази жена наистина не си намери место цял живот мисля ,че злобата я държи жива вече 80гд едвам се влачи и пак прави поразии.Пак казвам ,че не съм параноичка,а просто съм свидетел на дивотиите и.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

А колкото до "КУЧКАТА" за хоопонопоното не се сетих но си повтарям --МИР ВАМ колкото пъти се сетих за нея.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:lol: :lol: :lol: Ооо, чела си Бербел Мор!
Виж сега, тя ти прави магии ама и тя се троши, не ти! Дали пък всъщност, някой не и прави на нея, а?! Пък ти да се страхуваш :lol: :lol: :lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор