ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ
От близо 3месеца работя по едни мой световъртежи,които получавам ,когато съм нервирана или притеснена.Доста неща оправих,но ми останаха тия световъртежи и залитания и пропадания почти само в завода.По този повод Тесах свичко ,което се сетих ,че дори и това ,че си мислех или представях,как отивайти от един цех в др.залитам или пропадам или ми се завива свят.По този повод то не бе Тес ,то не бе ТКФ то не бе чудо.От тес си направих дупки по точките и не и не много по -рьдко залитам ама продължавам да залитам е хубавото на залетежите им е ,ч е вече не се разтрепервам като есенен листец поне.Даже днес ми хрумна да си изтесам,че от сутринта до обяд очаквам това да ми се случи .Тесах се права,седнала,легнала само на главата не съм си заставала за да пробвам.Не се сещам ,как да си оправя главицата 

fif42, това дето на мен ми мина през главата, не знам дали ще ти е от полза-абе какво те нерви и разтреперва в този завод/цех?!от какво ти се завива свят, да няма нещо дето те дразни-работата ,колеги, някой началник?!Заплатата?!Кое те изкарва от равновесие?!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
Да не таиш някоя емоция за изтесване спрямо завода?!
Успех!
В определени моменти всечко това ме дразнеше,но го изтесларих.Даже ,като гледам милите колеги как се ръфтат чак ми е ,абе ако не беше тъжно щеше да ми е много смешно.Изтесала съм даже и колегите прри които ми се е случвало да залитам и страха че мога да падна от световъртежа и всичко което ми е минало на ум.Преди около 2гд имах проблеми с камъни и песъцинки и ходех често до висито и от многото пишкане ли дето си изхвърлях минералите и сувенирите ли ми казаха че залетежите може и от това да са.и това тесах.Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм :D
Декларация-Въпреки, че се надупчих от ТЕСане, аз напълно и безрезервно се приемам такава каквато съм!И въпреки ,че съм се надупчила и съм се приела ,как да си завърша декларазията
Напомняща фраза - надупчих се от ТЕСане

Прекрасно се справяш!Даже и сега залетежите са ми когато излизам от тоалетната но да кажем на половината път от там.За това си направих даже дългометражен филм

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Първата ми декларация беше:Въпреки ,че имам ИЗЛИШНА телесна маса ,аз напълно и безрезервно приемам себе си и се изчиствам от излишната телесна маса СЕГА
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях
По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене
Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака
Почнах от около 92-94кг сага съм 80-82 кила ,просто ми играят .за около 3месеца.Мисля,че се справям добре 
Н.Ф -ИЗЧИСТВАМ се от излишната телесна маса СЕГА
С тази фраза отслабвах с по кило на ден.
Е уплаших се и спрях

По някое време прочетох ,че трябва да се упоменат килата с които искам да отслабна.За това смених с--искам да отслабна с 15кг.
Май месец имах много поводи и маси с ядене и пиене

Смених декларацията си с---Въпреки ,че цял месец плюскам и пия ,като провал,Аз напълно и безрезервно приемам себеси и се освобождавам леко и неусетно от излишните 15кг.
Последната ми декларация е --Въпреки ,че имам излишни 15кг,Аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам леко и неусето от излишните 15кг и оформям плосък корем и стройни крака