Купи си Излекувай тялото си на Луиз Хей,там има много добър списък за органи и болести и връзката с емоционалните причини!Аз я имам от два дена и виждам,че с нея много работа мога да отхвърля,а има по какво да се работи,не е като да няма!

Аз пък да ти кажа много се шашкаш без да има за какво!Остави тези магии и притеснения,но ако продължаваш да вярваш,така мисловно можеш да си навличаш само неприятности,не че магията един вид ти е довела неприятности,а ти с мисълта си!fif42 написа:Леле,като чета из форума ,днес е ден на оплакванияАз също няма да остана по на зад
Винаги ме е било страх от магии .Днес ,след като измих стълбата/тя е обща за етажите в къщата/по времето когато съм мела тротуара,някой е сложил под паничката на цветето пред вратата изкуствен брашлян.Всички в къщи се кълнат,че нямат нищо общо с това.Първото което направих е да измета това нещо ,не го пипах с ръка изхвърлих го в един чувал с боклук на улицата.След това се тесах от страх от магии и негативното действие на подхвърлени предмети.Много се здухах от това което намерих,да си призная.Този вампир ,който живее под нас отдавна ни подхвърля такива неща.Казах си --от където дошло там и отишло.Но не съм спокойна въпреки теса.В къщи не може да влезе който си поиска,две врати се заключват все пак.Тая под нас я гледа една циганка -като асистент и е .Уф
Не отдаваш ли много внимание на неща които не си заслужават мисли и енергия,при положение,че може да ги насочваш някъде към теб примерно за нещо по смислено?Ти за другите какво мислят и правят ли живееш или за себе си?Да не би да плащаш данък обществено мнение?:lol:fif42 написа:Гена,знам че си прав,но съгласи се,че и ти ако си намираш пред вратата разни дивотийки ще ше почувстваш кофти.Сигурна съм ,че бабето прави разни работи защото ни завижда ме сме сплотено семейство и това я е дразнило цял живот,това не е от днес и от вчера.Сина и умря при катастрофа на 29гд/между впрочем сме рода и сина и ми беше братовчед/Тя не може да живее спокойно ,ако някой някъде се радва,при нея даже и цветята умират.Айдеда речем че аз си докарвам нещо със страхове и мисли,ама кутрето да не иска да мине по стълбата и да иска да го гушкам?Аз се оправям криво лево с тес.Като се огледам започвам да се виждам лилава от бой по точките