След като започнах с Луиз Хей и преминах през Джон Кехоу, Дийпак Чопра, "Тайната" и Пол Маккена- позитивно мислене, визуализации, положтелно говорене,осъзнаване, ето ме сега с нова техника за самоусъвършенстване- ТЕС. Всичко започна като експеримент със себе си,а резултатите ми харесаха и се увлякох, а покрай мен и цяла войска от гневни, тъжни, неможещи да си намерят място жени( за съжаление повечето мъже гледат иронично на вс това). И преди 2 дни една приятелка ми изпрати линка към този сайт.
Сутринта направих първия си сеанс и това породи някои въпроси:
1. Мога ли да работя над няколко емоции едно след друго- в смисъл правя необходимия брой серии за едно нещо и след това веднага да започна да работя над следващото?
2. Възможно ли е техниката да се прилага за положителни твърдения, за да ги утвърди? Малко ми е странно това повтаряне на напомнящата фраза, защото тя е негативна.
3. Не съм сигурна, че съм достатъчно точна в определянето на ГЛВ- точката и т.8( под мищницата).
За сега все още ще се въздържа от мнение, но след като мине време непременно ще споделя резултатите при мен.
Успех на мен и на всички и знайте, че всяко нещо има 2 страни и ако гледате откъм положителната страна ше се радвате само на хубави моменти. Друг е въпроса, че човек се насища на хубавото и иска по- и по-