Кариеси
Чрез ТЕС можеш да излекуваш кариеси, но трябва да искаш! Изглежда очевидно човек да иска, но всъщност, понякога чрез практиката се оказва, че може и да не иска
! Практикувай по-често ако желаеш!

"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет
Можеш да използваш други изрази - в книгата, както и тук във форума е описана Техника на избора.
Освен това изчети малко теми от форума "Помага ли ТЕС за..." - например преведените статии на конкретни случаи. Там също ще видиш разчупване във формулировките.
Вземи и си напиши всичко, което ти прилича на пречка в работата по зъбите. Например, възможно е да имаш такива пречки:
Не искам да отделям много време за това.
Не вярвам, че мога да се справя.
Не съм постоянен.
Не мога да се справя сам.
Имам нужда от помощ.
Искам резултати без усилие.
Не съм свикнал така сам да се справям.
Свикнал съм да има лекар или друг, който да свърши работата.
Трябват ми конкретни указания.
И т.н. разширявай списъка всеки път, когато излезе нещо ново. До всяко изречение си напиши интензитетът на дискомфорт, който ти причинява пречката. След това изтесай всяка една фраза. Изтесай ги до нула и пиши как е.
Освен това изчети малко теми от форума "Помага ли ТЕС за..." - например преведените статии на конкретни случаи. Там също ще видиш разчупване във формулировките.
Вземи и си напиши всичко, което ти прилича на пречка в работата по зъбите. Например, възможно е да имаш такива пречки:
Не искам да отделям много време за това.
Не вярвам, че мога да се справя.
Не съм постоянен.
Не мога да се справя сам.
Имам нужда от помощ.
Искам резултати без усилие.
Не съм свикнал така сам да се справям.
Свикнал съм да има лекар или друг, който да свърши работата.
Трябват ми конкретни указания.
И т.н. разширявай списъка всеки път, когато излезе нещо ново. До всяко изречение си напиши интензитетът на дискомфорт, който ти причинява пречката. След това изтесай всяка една фраза. Изтесай ги до нула и пиши как е.
Всяко опитване е обречено на провал. Ще опитам, значи ще пробвам, ако стане стане, ако не, значи тази техника не работи.
"Ще направя всичко по силите си" - е съвсем друго нещо. Тогава няма начин да не успееш.Ти още не си почнал и вече се разколебаваш.
Има цяр и за това. Т.е. ТЕС за колебанието, непостоянството, неувереността и т.н.
Но без да си твърдо решен да успееш най-вероятно ще си останеш с още един провален опит.
"Всеки неуспял опит е опит, който не се е състоял!"
Томас Едисон
"Ще направя всичко по силите си" - е съвсем друго нещо. Тогава няма начин да не успееш.Ти още не си почнал и вече се разколебаваш.
Има цяр и за това. Т.е. ТЕС за колебанието, непостоянството, неувереността и т.н.
Но без да си твърдо решен да успееш най-вероятно ще си останеш с още един провален опит.
"Всеки неуспял опит е опит, който не се е състоял!"
Томас Едисон
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Защото не искаш да се промениш, затова не го практикуваш особено често и затова нямаш резултати. Защото искаш някой друг да те оправи, защото те мързи, защото не вярваш, но се надяваш на чудо.
Всички сме с тези проблеми, не си нито пръв, нито последен, нито единствен.
Всичко това подлежи на ТЕСане. При желание, воля и упоритост разбира се. Мая вече ти е написала примерни фрази по-горе.
Всички сме с тези проблеми, не си нито пръв, нито последен, нито единствен.
Всичко това подлежи на ТЕСане. При желание, воля и упоритост разбира се. Мая вече ти е написала примерни фрази по-горе.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
А за дете на четири години какво утвърждение ще предложите?Аз лично мисля да пробвам На...нейното име, зъбките са здрави. Утре ще изчакам да видя дали ще има конюктивит, ако няма значи наистина е подействало от първия път при нея плюс тесването на мойте проблеми.
За зъбите и двамата с баща й сме с ужасни зъби. Така че е генетично предразположена.
Идеи?
За зъбите и двамата с баща й сме с ужасни зъби. Така че е генетично предразположена.
Идеи?