Маг- стари, хартиени свитъци, притисна ги към себе си и ме погледна много дълбоко всезнаещо.
Марто- светла лекота. Полетя към теб и около теб над главата ти. Проследи я с поглед в движението и и се усмихваше.
Мая- получи транспортна количка, тежко натоварена със огромна кофа сладолед, отгоре още някакви неща в найлони, бутана от пуфтящо същество. Едвам успя да регистрираш, залисана в някаква активна обстановка, погледна, изпуфтя, ...после се появи с Лъчко на ръце кикотеща се с глас и 24 карата усмивка.
Рали- получи една чиста бяла стена, към която се обърна и сякаш прегърна и целуна с благодарност и любов, заради сбъднатата и поява.
Монстър- получи ножовка, оново тъничко зъбесто трионче, само металната му част, и се ухили доволно- дяволито, сякаш с много хитър план в главата.
Паби- получи пухкав (нещо като изкуствен зелен венец посипан със скреж) бордюр на някаква циментова площадка-сцена, на която затанцува скоклив танц, на един крак, пременена в детско костюмче и беше в някаква роля сякаш, ама много желана.
Ванко 57- получи атмосфера на всезнаене, която плавно се приближи към него и това го изпълни с доволно, умиротворено удовлетворение.
Гената- тук се получи малко странно. Усетих нужда от "плач" и му го пратих, но той го върна с идеята, че иска аз да плача и да съжалявам. Направих го, но той изчезна, след малко се появи и като детенце- играеше с един около 30 см. детски автомобил, като си го буташе по земята, абсолютно изключил за света аколо себе си, толкова вглъбен в играта!?
Иван- усетих нужда от задоволство. То първо се прояви като светла енергия, после видях тънка двойка жици под много чисто светло- синьо небе и усетих сякаш Иван е в кабинка на лифт, на ски и гледа щастливо- доволно през прозореца и към пространството, много ухилен, сякаш е свършил нещо важно за него и сега с право се ползва от наградата си.
Дежавю- тук се появи един спираловиден поток от чертички енергия, като спиралата се въртеше хоризонтално от мен към нея, обратно на часовника, а Дежавю беше във връхчето и и танцуваше весело следвайки и водейки едновременно това въртене. Интересното бе, че сякаш плоскостта на действието се измени и се озова хем странично, хем отгоре, като потока все идваше откъм мен, но и аз бях в него, но поради перспективата бях в по-отворената част.
Яна- разля широка вътрешна и външна усмивка от потапянето в атмосферата на океански слънчева светлина, ...спокойно безгрижие.
Бого 69- опит да развърже тънки връзки с боксови ръкавици. Помъчи се, но като му подарих това, започна с весело заиграване, да се стреми, да го направи, щастливо убеден че ще стане.
Тренд- нощен морски бряг (пясък, вълнички, отблясъци...).
Само Фиф заяви желание за подарък, останалите се появиха сами в този ред.
Заповядайте и весели празници!:D
Понеже и аз обичам подаръци, си пратих-взех много ярка светлина, която мина през главата ми, леко странично и влезе в зоната между гърлото и сърцето ми.

За заявки и запитвания, на познатия адрес!