ПОДАРЪЦИ
-
paraboloid
- Напреднал
fif42
Поиска подарък! Дадох ти го!
Спазих процедурата на тази техника и това видях-усетих. Другото е излишно тълкуване.
Това с кръстосаните енергии го видях-усетих, като две насочени в права линия турбулентни струи, които отдалечавайки се от мен, в твоя посока се кръстосаха ...и понеже не вдянах що е то, отново приложих процедурата на техниката.
Рошавите овали и цветове- опитах се образно и понятно да пресъздам това, което видях-усетих. За мен, за отбелязване е само факта, че това те качи на ската в явно желаната от теб посока- към мен! Другото са подробности от пейзажа. Картинката
...Хайде бягай (пързаляй се)!:lol:

Да не мислиш, че на мен ми е ясно!Алиса,с риск да мина за бавно щракащото на форума Embarassed Нищо не ми е ясно от това което си ми написала освен последната дума Very Happy Какво значи кръстосани енергии,рошави овали, сиво-синьо,лилаво-сиво Very Happy Не псувай душо,толкова си мога Embarassed на този етап.
Спазих процедурата на тази техника и това видях-усетих. Другото е излишно тълкуване.
Това с кръстосаните енергии го видях-усетих, като две насочени в права линия турбулентни струи, които отдалечавайки се от мен, в твоя посока се кръстосаха ...и понеже не вдянах що е то, отново приложих процедурата на техниката.
Рошавите овали и цветове- опитах се образно и понятно да пресъздам това, което видях-усетих. За мен, за отбелязване е само факта, че това те качи на ската в явно желаната от теб посока- към мен! Другото са подробности от пейзажа. Картинката
е картинка на енергията ти, вероятно!те видях като яйцевидна енергия със светъл тънък рошав ръб а вътре- горната част, повече от половината, светло сиво-синкава, долната към сиво-лилава. Представи си на плочка ахат, ама живо трептяща и обемна.
...Хайде бягай (пързаляй се)!:lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Честита Коледа !!!
Здравейте на всички, които споделят този форум
. Направих подарък на целия форум. Подаръкът е "интерес" към всевъзможните гледни точки и приемaнето им. Този подарък включва в себе си и "отговорност", и "респект" към това , което правят другите. Получаваме ежедневно информация от този форум и това променя постоянно гледната ни точка и това вероятно рефлектира върху редица "събития" по пътя ни. Вярвам, че поддържането на този сайт изисква внимание, което за повечето от нас е "свободно време" и затова подаръкът ми включва и подкрепата за развитието му. Според мен винаги има начин
.
Поздрави на всички
))
Поздрави на всички
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет