Ама може само така да ми се струва!Ама нищо де, и аз като Гената имам право да споделя мнение, нали?!
говори че имаш вече резултат, не че с малко панадол нещо ще му стане, ама ако може без панадол-още по-добре, та според мен нещата ти се подреждат в желаната посока.Е, може би не с тая скорост, дето ни се иска..ама кво пък, по-добре така, то нали знаеш-"бързата работа...през девет села се събират!"Но от как запотчнахме ТЕс- използвам само тази техника и впръскване на сребърна вода.Има почти светкавитчен резултат
Т.е. притесненията ти няма как да не ги усеща бебчо, та освен с проблемите на баткото, без да правиш прокси в случая, работи със себе си, със своите притеснения- и за едининя и за другия, така че на теб да ти стане спокойно.Пак според мен деАко се страхуваш и притесняваш, че може да си навредиш, това притеснение и този страх също подлежат на изТЕСване.
Според мен означава.И за мен означава много.И безкрайно ти благодаря че си/ми го казааз съм тесала изключително много по време на бременност. Включително и прокси. Не съм видяла нищо лошо в това. Което нищо не означава
Те, маяците, нали знаеш за какво са - за тесане