О, при теб ли съм ги забравила?! Благодаря! Копитата също ли са мои?

О, при теб ли съм ги забравила?! Благодаря! Копитата също ли са мои?
...ехеее всичко има в нулата!
Алиса, имам въпрос от "професионален" интерес .Да МАГ, и следствие и причина, начало и край, плюс и минус...чист потенциал!
Честно ли, мога да използвам домашен сапунivangp написа:Не, този който поръчвам от чужбина не можеш да си го направиш. И той е максимално естествен, тъй като е от осапунени растителни мазнини, но е доста по-приятен на вкус от домашния от свинска мас, който са си правили бабите ни. Ако можех да си го направя - щях, ама не мога.Alisa написа:ivangp.Възможно най-естествен сапун
Такъв ли е сапунът за зъби, който по-на пред в темата пишеш, че си поръчваш от чужбина? Сапун който всеки може да си направи сам, по рецептите от баба му(ми)?
И този от свинска мас става, стига да можеш да преодолееш вкуса му.
Написах - най-естествен сапун - за да не ме обвиняват, че рекламирам другия. Аз лично си купувам само от него от години.
Alisa написа:Най-много, да пръцкаш балончета! За такъв сапун не важи колко е стар, най-много да е супер изсъхнал, а това за един сапун е добре!
Ако можеш свари си сапун от розово масло, ама ще ти излезе по-скоро солено, отколкото ароматно!
Иване,имам и тази графика,преведена е на български,но не знам как мога да я кача тук,файла е във Word!Ако някой знае как може да се ползва и вижда от всички ще му я изпратя.Здравейте отново! Не забравяйте, че зъбите са рефлексни точки (както и краката, ръцете, ушите, гръбнака и очите). Те се разболяват когато някой орган боледува, а този орган боледува, когато имаме социален или психичен проблем. Например, когато имаме проблем с партньора, боледуват бъбреците, когато имаме грозни конфикти - дебелото черво, когато имаме проблеми с децата - гърдите или половите органи и т.н. Това което разискваме в темата е намаляване на СИМПТОМИТЕ, но не премахва причината. Например затова руснака, който се е оказал в тундрата и не е имал повече причини за болестите си, си е поникнал зъби - както и много стари хора, чийто "дразнители" са измрели.
Потупването по меридианите помага на всичко - нарича се техника на емоционалната свобода - много е добро.
Аз например винаги съм имала проблеми с връзките си и мъжка страна и горните ми предни зъби са ужасни... сега го знам, ама преди не - добре, че си пазя останалите и се успокоявам като ме заболят проблемните без да тичам при зъболекар.
Ето например графика на рефлексните точки на зъбите (на английски, че не мога да намеря на Български, ама идеята е ясна):
Във връзка с психичните проблеми и зъбите, не забравяйте, че има и чисто механични - някой зъболекар, който престържи емайла, счупен зъб, наранен от кост или нещо друго. Тези са ясни.
Когато нерва (носителя на информация до рефлексните точки) на зъба "се обади" тогава говорим за психичен проблем повлиял на зъба - и инфекцията и кариеса (болка от студено) са психични, както и изгниването на корените и парадонтозата. Първото, което се случва когато работим по проблема е, че болката намалява или инфекцията изчезва.
Понякога психичния проблем не може да се установи директно, защото има "история". Типичен пример ще е майка заболяла от рак на гърдите, но всъщност се оказва че рака (страх, че няма да може да изхрани децата си) е предизвикан от страха че мъжа и ще я напусне (панкреаса - самочувствие), защото си мисли (или е така), че обича друга жена и не знае как да го задържи (червата и отделителната система). В този случай много зъби ще "пулсират" и докторите ще кажат, че има инфекция на челюстта. Типичен случай и на парадентоза, защото "корените" на всичко в което вярва и е разчитала се разрушава.