Кариеси
Fif42:

Гената:Сега прочетох книгата на руснака,за поникването на новите зъбета и там има две тинктури,които се жабурят по месец и ми стана интересно,че са за болки /всякъкви/,клатещи се зъбета и т.н.Гената е метнал линка към спиралата.
Гената:А може би ще е интересно да споделя една информация която имам от друг човек,за Лаховски.Той открива как човешките клетки могат да се подмладяват,започва деление и така на практика човек може да не умира.Излизайки от един семинар пред студенти на тази тема е убит.Имам материали за него,но са на руски и си признавам не съм се задълбочавал да чета за него.
Маг2001:Тук не мога,само по мейл.Не са линкове от интернет.
Аз пък днес цял ден провярявам пощата, дали Гената не ми е пратил въпросната информация, ама не би..не му хареса моят имейл, явно друг имейл иска..Ама карай, това да е.От информацията, която събрах мисля че има нещо общо със стволовите клетки и как да ги активираме..ама това са само мои предположения.Ама като не ще, кво да правя, да го моля ли?!Тц, не ща!Все някак ще се справим и без информацията на Гената за Лаховски ...О.К. Гена, метни ги насам- [email protected]

За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
Може да си жабурите устата и с мъртва вода.
А и не съм казал,че с олиото ще се махнат кариесите.Не ми приписвайте неща които не съм коментирал,просто дадох една идея и не мисля,че би навредило на който и да било.Поне аз така мисля,а вие пак си говорете,не ми пречите.
Инфото за Лаховски ми беше на друг компютър,а и ви казах,че не съм го чел и както се настървихте,чак не се удържате.Сега ви го мятам по мейлите.

А и не съм казал,че с олиото ще се махнат кариесите.Не ми приписвайте неща които не съм коментирал,просто дадох една идея и не мисля,че би навредило на който и да било.Поне аз така мисля,а вие пак си говорете,не ми пречите.
Инфото за Лаховски ми беше на друг компютър,а и ви казах,че не съм го чел и както се настървихте,чак не се удържате.Сега ви го мятам по мейлите.

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Между другото тази книга за възстановяването на зъбите съм я чел няколко пъти в миналото. Мислех си че става въпрос за някаква по-завършена книга за която не знам. Както и да е . Сега пак я прочетох книгата и макар, че е неясно написана, като последователна методика, тя е пълна с бисери, които вероятно е доста трудно за средния читател да открие и поради това си мисля, че няма да е от полза за повечето хора, които ще я прочетат. Защото повечето хора искат ясни указанич и установени по възможност максимално кратки срокове за получаване на резултати.
Смчтам, че тази книга е изключително полезна и е особено ценнна имено с това, чр не дава чсни формули и че не е завършена.
Препоръчвам ви горещо да я препрочетете няколко пъти и да я препрочитате поне по веднъж на месец в продължение на година. Както и да практикувате това, което е указано в книгата.
И то не само за тези които имат проблеми със зъбите, а за всякакви заболявания е полезна тази книга. Стига да се търсят принципите, а не детайлите.
Смчтам, че тази книга е изключително полезна и е особено ценнна имено с това, чр не дава чсни формули и че не е завършена.
Препоръчвам ви горещо да я препрочетете няколко пъти и да я препрочитате поне по веднъж на месец в продължение на година. Както и да практикувате това, което е указано в книгата.
И то не само за тези които имат проблеми със зъбите, а за всякакви заболявания е полезна тази книга. Стига да се търсят принципите, а не детайлите.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Гената:
Гената, благодаря! За настървяването си абсолютно прав, за таквизи информации съм си стръвница, пък да не вземе да се окаже че въобще съм си стръвница..трябва да го поТЕСам тоз момент, благодаря за насокатаА и не съм казал,че с олиото ще се махнат кариесите.Не ми приписвайте неща които не съм коментирал,просто дадох една идея и не мисля,че би навредило на който и да било.Поне аз така мисля,а вие пак си говорете,не ми пречите.
Инфото за Лаховски ми беше на друг компютър,а и ви казах,че не съм го чел и както се настървихте,чак не се удържате.Сега ви го мятам по мейлите

E тва е истината...
E тва е истината...
Иван, поне това което до тук разчетох със забравеният ми руски - с големи букви пише- първо трябва да си повярвяте,че е взможно, после му намирате/ по-скоро те сами ви намират! / и детайлите и формулите и практиките и учените, да ви го докажат и т.н.- същото за което говори и Абрахам.Не знам защо ама ми се вижда същото.Бъркам ли?!И къде?!
E тва е истината...
E тва е истината...
Така де. Ама как да си повярваме?
Ето как според мен (на тези принципи съм наблягал многократно в различни теми в този форум, но народа си иска хамбургера от Макднолдс - символ на противоположността на тези принципи.
А както е казал народа: "Глас народен - Глас Божи", т.е.
Бог дава това, което иска народа.
Искаш Макдоналдс? - Заповядай и да ти е сладко!
Ако не искаш Макдоналдс, трябва да имаш смелостта и дупето да бъдеш различен от тълпата.
А това никак не е лесно и обикновено е болезнено.)
10-те ми Принципа:
* Поемане на отговорност за това което ми се случва.
Спирам да разчитам както на на външни причинители на проблемите ми така и на спасители.
* Гъвкавост - прави нещо различно от това, което си правил поне месец по въпроса, ако то не ти носи желания резултат. Признак на лудост е да продължаваш да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат.
* Назад към природата по всякакъв възможен начин. (движение, храна, вода, слънце, въздух, дрехи, енергия, докосване, мироглед)
* Често и по малко е по-добре от еднократно и по много. Ежедневна и регулярна работа за постигане на целите. (всеки ден, на всеки час по няколко минути е по-добре от веднъж на седмицата по няколко минути или няколко часа дори)
* Продължителна работа - с месеци, дори години за постигане на целта. А не еднократни опитчета за получаване на мигновени чудеса.
* Себевглъбяване - работа с интуицията, вслушване в мислите, в това какво става в ума и тялото, какво се опитват да ни кажат.
Не какво някой друг, който повече "знае" от мен, мисли, че се опитват да ми кажат.
* Визуализации (сенсетизации) на целта - постигната.
* Приемане - на себе си и обстоятелствата в които съм.
За да стигна някъде другаде първо трябва да разбера къде съм.
* Неутралност - непривързаност към конкретен резултат и пътя за постигане на резултата.
* Елиминиране на всички спъващи убеждения, емоции и физически усещания.
(Най-добре чрез работа със събития от миналото.
Целия ми живот и моята идентификация с даден АЗ са низ от събития.
На база собствената ми интерпретация на тези събития аз съм си изградил мнение кой съм и в какво вярвам, т.е. какво е възможно и какво не, кое е добро и кое зло и т.н.
Ако днес загубя паметта си, няма да знам нито кой съм, нито в какво вярвам, нито от какво съм боледувал, нито ще се страхувам, че нещо може да ми се случи утре, защото ми се е случвало вчера и ония ден. Т.е. всичките ми досегашни проблеми ще изчезнат.
Същото ще се случи, ако внезапно загубя всичките си сетива.
Разбира се, веднага ще си създам нови проблеми - несигурност, че не знам кой съм, че не съм като другите и/или скука, че нищо не чувствам.
Ние искаме проблемите и си ги създаваме, защото решаването им ни носи много ценни дарове.)
"Едно е да искаш.
Друго е да можеш.
А трето и четвърто е да го направиш."
Николай Хайтов - "Мъжки времена"
Ето как според мен (на тези принципи съм наблягал многократно в различни теми в този форум, но народа си иска хамбургера от Макднолдс - символ на противоположността на тези принципи.
А както е казал народа: "Глас народен - Глас Божи", т.е.
Бог дава това, което иска народа.
Искаш Макдоналдс? - Заповядай и да ти е сладко!
Ако не искаш Макдоналдс, трябва да имаш смелостта и дупето да бъдеш различен от тълпата.
А това никак не е лесно и обикновено е болезнено.)
10-те ми Принципа:
* Поемане на отговорност за това което ми се случва.
Спирам да разчитам както на на външни причинители на проблемите ми така и на спасители.
* Гъвкавост - прави нещо различно от това, което си правил поне месец по въпроса, ако то не ти носи желания резултат. Признак на лудост е да продължаваш да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат.
* Назад към природата по всякакъв възможен начин. (движение, храна, вода, слънце, въздух, дрехи, енергия, докосване, мироглед)
* Често и по малко е по-добре от еднократно и по много. Ежедневна и регулярна работа за постигане на целите. (всеки ден, на всеки час по няколко минути е по-добре от веднъж на седмицата по няколко минути или няколко часа дори)
* Продължителна работа - с месеци, дори години за постигане на целта. А не еднократни опитчета за получаване на мигновени чудеса.
* Себевглъбяване - работа с интуицията, вслушване в мислите, в това какво става в ума и тялото, какво се опитват да ни кажат.
Не какво някой друг, който повече "знае" от мен, мисли, че се опитват да ми кажат.
* Визуализации (сенсетизации) на целта - постигната.
* Приемане - на себе си и обстоятелствата в които съм.
За да стигна някъде другаде първо трябва да разбера къде съм.
* Неутралност - непривързаност към конкретен резултат и пътя за постигане на резултата.
* Елиминиране на всички спъващи убеждения, емоции и физически усещания.
(Най-добре чрез работа със събития от миналото.
Целия ми живот и моята идентификация с даден АЗ са низ от събития.
На база собствената ми интерпретация на тези събития аз съм си изградил мнение кой съм и в какво вярвам, т.е. какво е възможно и какво не, кое е добро и кое зло и т.н.
Ако днес загубя паметта си, няма да знам нито кой съм, нито в какво вярвам, нито от какво съм боледувал, нито ще се страхувам, че нещо може да ми се случи утре, защото ми се е случвало вчера и ония ден. Т.е. всичките ми досегашни проблеми ще изчезнат.
Същото ще се случи, ако внезапно загубя всичките си сетива.
Разбира се, веднага ще си създам нови проблеми - несигурност, че не знам кой съм, че не съм като другите и/или скука, че нищо не чувствам.
Ние искаме проблемите и си ги създаваме, защото решаването им ни носи много ценни дарове.)
"Едно е да искаш.
Друго е да можеш.
А трето и четвърто е да го направиш."
Николай Хайтов - "Мъжки времена"
Последно промяна от ivangp на 09 Яну 2012 15:57, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
ТЕС също не е панацея!Но понякога по-добре с ТЕС,отколкото без никакъв ТЕС,така според мен е и с олиото.Едва ли можеш да си навредиш.Alisa написа:Аз подкрепям идеята на Маг. Освен това, магнезиевото олио не е панацея, а магнезиево олио.

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Иван, благодаря ти!Благодаря ти, че отдели време и ги систематизира и написа въпросните принципи.Направо ми доде сърце на място.Според мен са чудесно формулирани и подредени.Благодаря!
Въпреки чее..те принципите са за това ,та да има какво да се заобикаля, ама ти и това си включил в това ,което си писал.
Алиса:
Гената, според мен стават чудеса, и то мигновени чудеса и панацея има, и може чудото/панацея да е ТЕС, и може да е една капка магнезиево олио , всичко може да е...ама този миг е предшестван от милярди мигове, подчинени на въпросните принципи, изведени от Иван.
Имате ли представа колко съм щастлива, че ви има, и че и мен ме има

Въпреки чее..те принципите са за това ,та да има какво да се заобикаля, ама ти и това си включил в това ,което си писал.
Алиса:
И тук съм съгласна, ама с една забележка,може и аз да не съм те разбрала, но мисля че това дето го написа е следствие.Т.е. докато аз не стигна до там ,че да си повярвам, да си го оценя, да си го призная...няма никой отсреща, и чак след това, когато успея да стигна до там срещам т.нар"кохеренти мозъци", с които вече вълната става все по-мощна и по-мощна...Ама и аз само мисля!!!Пето, да ти повярват
и шесто, да го оценят!
седмо, да ти го признаят,
а пък за браво...
мисля, това е цялото...ама само мисля!

Гената, според мен стават чудеса, и то мигновени чудеса и панацея има, и може чудото/панацея да е ТЕС, и може да е една капка магнезиево олио , всичко може да е...ама този миг е предшестван от милярди мигове, подчинени на въпросните принципи, изведени от Иван.
Имате ли представа колко съм щастлива, че ви има, и че и мен ме има

E тва е истината...
E тва е истината...
Гена, може пък ти да си почнал да ме виждаш по нов начин! Може аз да се проявявам по друг начин..."може да може а може и да не може"
Може някой да забележи, че съм те приела, може и да не забележи, може да си го разбрал, може и да не си. Може едва сега да ме виждаш, може и едва сега да го разбираш, може още повече да не разбираш...Току виж измислиш нещо, ама да не го осъзнаеш, пък може и да не измислиш нищо, ама да се осъзнаеш....ехеее всичко има в нулата!
Да МАГ, и следствие и причина, начало и край, плюс и минус...чист потенциал!

Може някой да забележи, че съм те приела, може и да не забележи, може да си го разбрал, може и да не си. Може едва сега да ме виждаш, може и едва сега да го разбираш, може още повече да не разбираш...Току виж измислиш нещо, ама да не го осъзнаеш, пък може и да не измислиш нищо, ама да се осъзнаеш....ехеее всичко има в нулата!
Да МАГ, и следствие и причина, начало и край, плюс и минус...чист потенциал!
Имам/е//нямам/е, нали съм/не съм вътре/вън и с четирите крака и опашката.Имате ли представа колко съм щастлива, че ви има, и че и мен ме има

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Алиса:
...ама и рогата!!!
Имам/е//нямам/е, нали съм/не съм вътре/вън и с четирите крака и опашката.

E тва е истината...
E тва е истината...