Освобождаване от нужди
Всичко може.
Обикновено колкото си по-конкретен толкова по-бързи са резултатите.
Да ТЕСаш само нужда без конкретизация е възможно, но не е най-добрият подход според мен.
Но нищо не пречи да пробваш.
Всяка декларация, която ти дойде наум е най-добрата за теб.
Експериментирай смело!
Обикновено колкото си по-конкретен толкова по-бързи са резултатите.
Да ТЕСаш само нужда без конкретизация е възможно, но не е най-добрият подход според мен.
Но нищо не пречи да пробваш.
Всяка декларация, която ти дойде наум е най-добрата за теб.
Експериментирай смело!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
аз маи съвсем се обърках,може би защото чета и от книгата влизам и във форума и в главата ми вече е пълна каша -опитвам се да формулирам декларация за да изчистя отношенията си с конкретен човек от които се чувствам -унизена ,наранена и предадена /може би /и все тепкам на едно място ,разбрах че трябва да тесвам конкретните чувства по отделно -опихах.последва неприятен спазъм в гърдите точно на мястото на слънчевия сплит -сега вече доиде объркването ми .него ли да тесвам или да продължа с емоциите ??не знам дали точно се изразих и дали ме разбирате ,защото маи и аз вече не разбирам какво правя .единственното ми успокоение е че ТЕС не вреди /доколкото прочетох/
Ако въпросът ми е за друга тема, моля да ме извините. Не знам къде трябва да пиша по този въпрос. Днес започнах да ТЕС-ам нужда от одобрение от баща си и значимост за него. Винаги в живота си съм се стремяла да се харесам на него, да получа одобрение му, съгласието му. За всичко, което правя в живота си, съм търсила това одобрение. И не на последно място, това са килограмите. Все ме е опреквал, че съм напълняла или пък много съм отслабнала и вече не съм хубава в лицето. Или че не съм гледала както трябва децата си. Такива подобни неща.
Първо тесах одобрението. При одобрението нищо не забелязах. После тесах нужда от значимост. Още в началото при декларацията започна една прозявка и сълзи. Когато стигнах на точките на веждата и окото, започна болка под ключицата. На около 4, 5 см. надолу. Стигам на точката там, тупам, тупам, болката почти минава. На следващото завъртане пак се повтарят нещата, че с още по-силна болка. Не мога да си обесня какво се случи. Спрях да тесам и болката отмина. Няма и помен от нея. Какво стана? Какво трябва сега да тесам? Нуждата докато отмине болката или самата болка? Направо ум ми зайде.
Първо тесах одобрението. При одобрението нищо не забелязах. После тесах нужда от значимост. Още в началото при декларацията започна една прозявка и сълзи. Когато стигнах на точките на веждата и окото, започна болка под ключицата. На около 4, 5 см. надолу. Стигам на точката там, тупам, тупам, болката почти минава. На следващото завъртане пак се повтарят нещата, че с още по-силна болка. Не мога да си обесня какво се случи. Спрях да тесам и болката отмина. Няма и помен от нея. Какво стана? Какво трябва сега да тесам? Нуждата докато отмине болката или самата болка? Направо ум ми зайде.
Аз дълго време се опитвах да се справя с един досаден хроничен проблем появил се отникъде. Докато в един момент както си тесвах само симптомите, спонтанно ми се появи мисъл че тази болест която имам е идеално решение за да не правя някои неща които не исках да правя, и да работя една конкретна работа която не исках повече да работя. Тъй че в случая аз имах нужда от оправдание. Започнах да "чистя" именно това, нещата се подобриха, не напълно, но аз имам търпение. Но и други неща се промениха, самата действителност се измени така, че нещата за които ми е служила болестта като оправдание вече не стоят на дневен ред. 

А най-голямата победа е да станете приятели и взаимно да се уВАЖНОавате..според мен де

За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related