ivangp написа:
За другите форумци - едно пояснение - Адкосан е всъщност много хубава жена
Напълно подкрепям!
Искам и аз да изкажа благодарността си на Иван за отговорите и похвалите към мен. Благодаря! Много приятно чувство да се чувстваш отличничка, която си е научила урока.
Питах за перхидрола и ми казаха, че това т.н. кислородна вода. Да, ама на етикета пише да не се прилага върху лигавици и да не се поглъща. Далече съм от мисълта да проявявам недоверие към Иван, но ме е страх... Това, между другото, е нещо, с което трябва да се заема - страх от химикали, лекарства. Но това е друга тема, де. Масажи на венците започнах да си правя, ще докладвам след известно време. Жабуркане започнах да правя също, но със специален разствор, купешки. Чувствам се добре при всички положения!

Майтапът беше, че като обяснявах на дъщеря ми (почти на 12 год.) за ТЕС и й споделях какво правя за зъбите, тя вика "ти си въобразяваш!". Питах я дали не ги намира за поне малко по-бели. Тя се загледа и с изненада установи, че "май наистина са по-бели" и се заля да се смее. Много съм горда с факта, че я приобщих към ТЕСащите. Тя не е прочела книгата, но под мое вещо ръководство понаучи точките и основните принципи и дори, когато изникне проблем и аз й кажа "направи ТЕС", тя ми отвръща "направих".
А за преувеличаването за мен беше ново. Все се притеснявах да не би да ТЕСам проблем, който (вече) да го няма - да не лъжа организма си случайно. Сега няма да се притеснявам.

И ще преувеличавам смело! Благодаря!