ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Аз ,че се страхувам се страхувам,че се потроших от тес се потроших особенно тия два дни,но някой май бърка етажите и саксиите.Вече вярвам ,че там от където дошло там и отишло :D :D :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена, ти много се ровиш в ГНМ.Няколко пъти си ми пращал матеряли ,които мога да прочета там.Много от нещата ми се отварят на английски или немски,двата езика не ги владея.Интересуват ме емоциите породили улцерозен колит.Ако нещо по въпроса ти е излязло ,МОЛЯ ТЕ да го споделиш.Тази молба ми е отправена също така до Иван,Мая и Алиса.

ОБИЧАМ ВИ
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

http://gnm-bg.com/
Ето, чети!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

http://bojidarzimnikov.com/?p=12 това сега го намерих,търсейки нещо друго и мисля,че е интересно!
Кой е с този колит?
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

http://www.spiralata.net/kratko/article ... =bg&pg=114

И това е интересно! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Брат ми и съм повече от 200% сигурана,че след сватбата нещата при него се влошиха.Той си мислеше,че с тази сватба живота ще му се промени към добро--да ама не.Няма апетит и проблема с колита му се обостри--за мое съжаление и на наще също.Много мразя да се оказва ,че съм права,но както винаги съм.С това негово заболялане му трябва живот без стрес и практиката го е доказала.Покрай сватбата той много се изнерви.Снахата е голяма комплексарка ,че не е софянка и го показва от първия път в който влезна в къщи.Ама ние какво сме виновни.Днес на няколко пъти му правих КС ама незнам какво съм направила.Мислих си и за ПРОКСИ ама нещо се насметох и се отказах.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Усещам в него разочарование от обещавянието и даванието от страна на снахата.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ти хубаво искаш да му помогнеш,но нещо виждам една несигурност в себе си,а с нея как да бъдеш полезна на брат си и не само на него?
Имаш доста да работиш по себе си още! :wink:
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена аз знам за себеси колко бой още ме чака :wink: Ама при мен се получава,че когато у нас някой пръдне аз се насирам от притеснесие,колкото игадно да звуче :oops: Знам ,че и това е за тес.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Въпреки,че не мога да приема другите такива каквито са това ме кара да /ако има някакво точно чувство включи го/,аз .....
Най добре е брат ти да се захваща с ТЕС,ако не иска избора да страда си е негов в такъв случай,колкото и да страдаш и да искаш да помогнеш,полза никаква..........само хабиш и пилееш енергия за нищо,вместо да я насочваш към теб!
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Знам,но той сега се е метнал на крилете на любовта и е глух и коьрав,а за съжаление при мъжете мозъка се стича от горната в долната глава и от там в небитието :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Както се казва,любовта е сляпа!
Не знам в такъв случай какво би могла да направиш,освен да се тесаш поне ти да не страдаш от това което случва около теб!
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Тесам се и роня крокодилски сълзи по този повод и даже ми идва де се захапя изодзадзе ,ако можех да се стигна :D Вчера обикалях по улиците ,като глуа кучка,хем тес хем рев,хем сълзи хем сополи час и половина .От цявата работа поне поспах 3-4часа,ама де ти повече :D Като го гледам и той ходи като метилява овца,ама на.Като е кацнал на розовия облак и пърха като ущуроглавен.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

А на тебне ти ли хрумва, че той има нужда точно от това?! :roll: и може би му пречиш, да се самоизлекува, по негов си начин? :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Извинявай Алиса ,не те разбрах :oops:
Публикувай отговор