ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

http://www.spiralata.net/kratko/article ... =bg&pg=114

И това е интересно! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Брат ми и съм повече от 200% сигурана,че след сватбата нещата при него се влошиха.Той си мислеше,че с тази сватба живота ще му се промени към добро--да ама не.Няма апетит и проблема с колита му се обостри--за мое съжаление и на наще също.Много мразя да се оказва ,че съм права,но както винаги съм.С това негово заболялане му трябва живот без стрес и практиката го е доказала.Покрай сватбата той много се изнерви.Снахата е голяма комплексарка ,че не е софянка и го показва от първия път в който влезна в къщи.Ама ние какво сме виновни.Днес на няколко пъти му правих КС ама незнам какво съм направила.Мислих си и за ПРОКСИ ама нещо се насметох и се отказах.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Усещам в него разочарование от обещавянието и даванието от страна на снахата.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ти хубаво искаш да му помогнеш,но нещо виждам една несигурност в себе си,а с нея как да бъдеш полезна на брат си и не само на него?
Имаш доста да работиш по себе си още! :wink:
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена аз знам за себеси колко бой още ме чака :wink: Ама при мен се получава,че когато у нас някой пръдне аз се насирам от притеснесие,колкото игадно да звуче :oops: Знам ,че и това е за тес.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Въпреки,че не мога да приема другите такива каквито са това ме кара да /ако има някакво точно чувство включи го/,аз .....
Най добре е брат ти да се захваща с ТЕС,ако не иска избора да страда си е негов в такъв случай,колкото и да страдаш и да искаш да помогнеш,полза никаква..........само хабиш и пилееш енергия за нищо,вместо да я насочваш към теб!
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Знам,но той сега се е метнал на крилете на любовта и е глух и коьрав,а за съжаление при мъжете мозъка се стича от горната в долната глава и от там в небитието :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Както се казва,любовта е сляпа!
Не знам в такъв случай какво би могла да направиш,освен да се тесаш поне ти да не страдаш от това което случва около теб!
Анатол Франс
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Тесам се и роня крокодилски сълзи по този повод и даже ми идва де се захапя изодзадзе ,ако можех да се стигна :D Вчера обикалях по улиците ,като глуа кучка,хем тес хем рев,хем сълзи хем сополи час и половина .От цявата работа поне поспах 3-4часа,ама де ти повече :D Като го гледам и той ходи като метилява овца,ама на.Като е кацнал на розовия облак и пърха като ущуроглавен.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

А на тебне ти ли хрумва, че той има нужда точно от това?! :roll: и може би му пречиш, да се самоизлекува, по негов си начин? :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Извинявай Алиса ,не те разбрах :oops:
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

fif , и аз мисля като Алиса.От опит.Доста болезнен опит.Нищо чудно утре след всичките ти крокодилски сълзи и напъни да помагаш на колита да ти викнат"Ти нямаш право да ми се бъркаш на мене в личния живот"- и ще са прави-и колита си е негов, и жената си е негова и това си е неговия избор.
Е то хубаво, ама тогава що ми ревеш на мен на главата и що ми се жалваш ..и нали да обичаш ,значи да направиш нещо,за да му олекне на другия-така го разбирах тогава...да ,ама не. Не е точно така.А как точно е ..още търся :) :oops:

Виж линка на Гената:
http://bojidarzimnikov.com/?p=12

И което е най-важното като извод. Един единствен човек в рода, който целенасочено е решил да се развива в посока към любовта, може да предизвика положителни промени в целия род. И нагоре, и надолу. Искате да излекувате детето си? Променете се. Искате да облагородите майка си? Променете се. Не е казано, че е лесно, че ще е само поле от рози без бодли. Но това е начинът.

Не че го приемам на 100% , но има много истина.Колгото повече променям себе си толкова повече се променят около мен.
А и пробвай това с отделянето на аурите.Пу,пу да му не е уруки, ама кат ще да дава резултат. :)
Гена, благодаря за линка :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

MAG2001 написа: Гена, благодаря за линка :D
Няма за какво,радвам се,че и на теб може да ти е полезен!:)
А и нали се обичаме,трябва да си и помагаме! :wink:
Анатол Франс
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Alisa
А на теб не ти ли хрумва, че той има нужда точно от това?! Rolling Eyes и може би му пречиш, да се самоизлекува, по негов си начин
Извинявай Алиса ,не те разбрах
Брат ти е влюбен, най-мощната енергия, тя прави чудеса, позволи му, да е влюбен! Гледай си твоя живот, бъди влюбена и ти! Всеки има свой път, право на свои грешки и свои уроци, не можеш, да живееш живота на другите, както и те твоя! Ти прочете ли терзанията на Вара със снаха и?! Ти сега правиш същото, стига! Отивай, да живееш!
:lol:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Разбрах Ви и тримата :D Това ,че е влюбен на мен не ми е никакъв проблем.Мъка ми е ,че като му се усложни положунието трудно се стабилизира.Той самия е не по-малко притеснен.Гена чела съм и за снахите и почти всичко написано тук.
Публикувай отговор