Благодарение на ТЕС постигнах няколко неща
- на път съм да преодолея трудностите си при разговор по телефон
- преодолях паническите атаки, които се появяваха при разговор с точно определен тип хора
- подобрих отношенията си със съпруга си - тесвах яда, ако щете и омразата, които бях насъбрала към него заради обстоятелствата, в които живеехме
- подобрих сексуалния си живот с него - след като тесах и нежеланието ми за секс
- като цяло започнах да се ядосвам по - малко на хората, с които съм била в конфликт
- имах огромни проблеми с бащата на съпруга ми - докато мъжа ми беше на работа, тоя олигофрен беше на път да посегне да ме удари, в резултат на което насъбрах огромна омраза към него. Тесвах това чувство. Сега минавам и заминавам покрай тоя човек, без въобще да ми трепне нищо. Благодарение на ТЕС изчистих гнева, който бях насъбрала към цялата рода на мъжа ми, което ми пречеше да бъда човек и имаше физическо отражние- в разстояние на два три месеца миналата година ме боляха 4 зъба на куп-пародонтит/слава Богу още са си на мястото зъбите ми/, бъбречна криза, а по - миналата година - нервна криза, изразяваща се или в паническо разстройство или биполярно разстройство или пост-травматично разстройство. Така и не отидох на психиатър повторно, за да дам 50 лв само за да ми поставят диагноза и дадат хапчета. Благодарение на съветите на едно момиче от Интернет, вярата, че мога да се справя сама и откриването на ТЕС за лекуване на подсъзнателното, мога да кажа, че постигам чудесни успехи:)))) без да са ми нужни хапчета.
По принцип достатъчно дълго съм чела какво ли не и знам как точно действа ТЕС, затова и досега не съм питала тук как точно да формулирам утвържденията, декларацията...
Обещах на един човек, че ако ТЕС има ефект при мен, ще напиша резултатите тук

Сега ТЕСвам слабата си памет, която ми пречи в работата. Когато оправя тази брънка в главата си, пречеща ми да помня и помагаща да забравям неща, които преди това съм правила поне 10-15 пъти без проблем, ще ви пиша отново:)
Знам, че всичко това е в резултат, от стреса, който преживявах не знам колко време вече и трябва време, за да помня и говоря така, както преди да се появят проблемите ми, че и по - добре...Весел ден на всички!