ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Благодаря ти. :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Цял живот се опитвам да угодя и да се харесам на майка ми-ето тук е проблема върху който се иска да му обърнеш внимание и да работиш!
За това в темата освобождаване от нужди,която ти казах има неща които са точно за това и се надявам,да стреляш вече само в десятката! :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Срелям само в десетката,но мойте нужди големи :D Голям бой пада :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Щом е за каузата няма как,само така! :roll:
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Аз често си мислех за даден човек,а съответно мислите ме караха да изпитвам някаква емоции,чувствам се еди как си.Тесам това,че мислейки си за еди кой си,казва се точно името му,се чувствам напрегнат примерно и сега и да си мисля или сетя за този човек,няма нищо и никой.
Само си го представям и толкова!В момента никой не може да ме изкара извън релси и нерви! :wink:
Мога да се определя,като едно слънце което свети и грее и никой не е в състояние да го изгаси! 8)
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена ти си,като майката на ротата :lol: всички ни държиш под контрол.Това последното ще ми послужи :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Ей,толкова ли страшно звуча Фиф?Старшина на ротата значи? :oops:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Е с последното изречение замазах положението де :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Напредваш ли и до къде стигна?
Само не ми казвай,че си до под кривата круша! :shock:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Гена в момента не съм стигнала и до под кривата круша даже :lol: ама не се отказвам,тъпча ,ама на едно място,но пак тъпча :wink:
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Иване имам нужда от нещо ободрително от теб --ЛИЧНОООООО :cry:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Продължавай в същия дух!
10 кила са си 10 кила. За много хора да ги свалят си остава само в сферата на мечтите. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Е и последната сватба за май мина много по-добре отколкото очаквах,за което ,съм много щастлива. :D В предвид резервите ми .Този път имах вътрешно усещане ,че нещата ще се развият по най-добрия начин,така и стана.Като се чета направо си противореча ,но така усещам нещата :D Винаги ме е било срам да стана и да потанцувам,вероятно защото съм се имала за смотана,най-общо казано.Е изпуснах два блуса и то само защото беше по време на даряването :D .За първи път в живота си танцувам толкова много,почти 6 часа,без да ми пука как изглеждам и дали ми се друсат телесата.Е ГОРДА СЪМ СЪС БЕБЕ СИ :D И за оправдание само ще кажа,че от 3-4 дена съм с невероятна настинка и хрема,която ми пречи даже да дишам като хората.Но няколко теса мисля ,че оправиха нещата :D Даже и си попях на няколко песни по време на танците.После на връщане ме налетя отново хремата и ми падна гласа,но пак няколко теса на ум и майче утре съм готова за работа нищо ,че мислех да си почина един ден :D
fif42
Опитен

Мнение от fif42 »

Айде ,тупайте ме по рамото де :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

fif42 написа:Айде ,тупайте ме по рамото де :D
Нещо ти стана навик да ходиш по сватби само!
А това желание за потупване,е един вид пак очакваш и търсиш одобрение,което май се нуждае от още тес скъпа ми Фиф! :wink:
Публикувай отговор