ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ
Аз често си мислех за даден човек,а съответно мислите ме караха да изпитвам някаква емоции,чувствам се еди как си.Тесам това,че мислейки си за еди кой си,казва се точно името му,се чувствам напрегнат примерно и сега и да си мисля или сетя за този човек,няма нищо и никой.
Само си го представям и толкова!В момента никой не може да ме изкара извън релси и нерви!
Мога да се определя,като едно слънце което свети и грее и никой не е в състояние да го изгаси!
Само си го представям и толкова!В момента никой не може да ме изкара извън релси и нерви!

Мога да се определя,като едно слънце което свети и грее и никой не е в състояние да го изгаси!

Е и последната сватба за май мина много по-добре отколкото очаквах,за което ,съм много щастлива.
В предвид резервите ми .Този път имах вътрешно усещане ,че нещата ще се развият по най-добрия начин,така и стана.Като се чета направо си противореча ,но така усещам нещата
Винаги ме е било срам да стана и да потанцувам,вероятно защото съм се имала за смотана,най-общо казано.Е изпуснах два блуса и то само защото беше по време на даряването
.За първи път в живота си танцувам толкова много,почти 6 часа,без да ми пука как изглеждам и дали ми се друсат телесата.Е ГОРДА СЪМ СЪС БЕБЕ СИ
И за оправдание само ще кажа,че от 3-4 дена съм с невероятна настинка и хрема,която ми пречи даже да дишам като хората.Но няколко теса мисля ,че оправиха нещата
Даже и си попях на няколко песни по време на танците.После на връщане ме налетя отново хремата и ми падна гласа,но пак няколко теса на ум и майче утре съм готова за работа нищо ,че мислех да си почина един ден