Отначало отлагах, защото ме беше срам. После пък не виждах нищо интересно в проблемите ми, общо взето по всеки от тях има нещо написано във форума. От известно време си реших, че ще пиша, но пък не можех да си измисля оригинално заглавие на темата(що ли трябва да е оригинално???) И така вече два месеца отлагам, но нещо запецнах и май имам нужда от окуражаване

Тесам от началото на месец май. Когато започнах бях в ужасно състояние - депресия отвсякъде. Честичко ревях, много бях нещастна, не можех да понасям много от заобикалящите ме хора, постоянно се обвинявах, че не пазя диета, че не спортувам, че не излизам и не се срещам с хора...Само бях доволна, че съм отказала цигарите преди 20 дена, но вече силно се съмнявах, че ще е успешно. Да не говорим, че като спрях да пуша ми се отвори много свободно време, с което просто не знаех какво да правя. Така случайно попаднах на ТЕС. Случайно имах главоболие и пробвах - успешно. И така на 4ти май си купих книгата на Иван

Следващите почивни дни прекарах в четене, тесане, рев и спане...гледах и няколко филма. Не можах да дочакам да прочета книгата до край, първото, което направих е да намеря краткото описание на техниката и да започна да тесам. Не помня какво съм тесала, тия дни са ми малко като мъгла. На втория ден вечерта се сетих, че мога да гледам филм, докато карам велоергомтъра(смешно нали, да не ми дойде на акъла толкова години), пуснах си една серия, качих се на колелото и 40 минути въртях педалите. През първия месец го правех почти всеки ден, сега по 3 пъти седмично. Това ми е първото чудо благодарение на ТЕС, а въобще не съм тесала нещо по повод спортуването.
Сега и на работа е по-спокойно

Достигнах до равновесно състояние, с което съм живяла години наред и в него ми е много уютно. Изобщо не съм мотивирана да продължа с промяната у мен. Знам, че е ПО. Знам, че трябва да продължа да упорствам...Абе май наистина знам какво трябва да правя, но се разпилявам някак си...
Това е похвалих се, оплаках се... Благодаря ви, че ви има, за да споделя с вас.