Може ли тес да се исплзва за приключване на любовни взаимоотношения премахване на болката от раздялата и затваряне на ситуацията така че вниманието да не се връща към нея

Имам предвид че раздялата настъпи нелепо.Собствената ми неувереност неспособност да нося отговорност и да рискувам и вината която съпровожда всичко това.Разделихме се преди месец и вм мен все още стои мисълта че може да сме заедно а понякога всичко е толкова далече в миналото.Все едно не се еслучвало.Всичко това ме обърква.За това искам да затворя ситуацията.Страх ме е да не би когато реалноста наистина се появи от болката ии безмислието на всичко това.vladeee написа:Здравейте
Може ли тес да се исплзва за приключване на любовни взаимоотношения премахване на болката от раздялата и затваряне на ситуацията така че вниманието да не се връща към нея
Честно да ти кажа доста объркано и неясно се изказваш,а и всеки може да си го разбере под различен начин това затваряне на ситуацията.Лично аз го намирам за нещо което само ти си го знаеш какво е и как го виждаш и само ти можеш да си намериш най доброто решение,стига да си поблъскаш главата и прочетеш из форума и отбереш това което те грабне и усетиш,че е твоето решение.Ако това което цитирам по горе е твой проблем е за тес.Объркан си,което е също за тес,както и има един страх за тесане.Друга идея и съвет на този етап от мен не мога да дам и споделя!Собствената ми неувереност неспособност да нося отговорност и да рискувам и вината която съпровожда всичко това.
В случая любовните взаимоотношения са приключени,ТЕС може да ти помогне да преодолееш болката,тъгата и всичко както ти си чувстваш!Може ли тес да се исплзва за приключване на любовни взаимоотношения премахване на болката от раздялата и затваряне на ситуацията така че вниманието да не се връща към нея
Благодарягената написа:В случая любовните взаимоотношения са приключени,ТЕС може да ти помогне да преодолееш болката,тъгата и всичко както ти си чувстваш!Може ли тес да се исплзва за приключване на любовни взаимоотношения премахване на болката от раздялата и затваряне на ситуацията така че вниманието да не се връща към нея
Ето ти една идея:
Въпреки,че мисълта за ..........,ме кара да изпитвам тъга,която е породена от раздялата ни,аз......
Въпреки,че вече не сме заедно с ....... и това ме кара да се чувствам .......,аз.......
Въпреки,че се чувствам виновен за раздялата ми с .......,която е породена от неувереност,неспособност и т.н. ти си знаеш,изреждай си ги и формулирай някакви такива декларации!!!!
И по този начин с подобни декларации си изчисти емоциите,след което и дори да си мислиш за нея от време на време,няма да ти е гадно и да се чувстваш зле!
А това затваряне което ти наричаш,мисля че няма нужда да се коментира!
Успех!
Страх ме е да тесам страх ме е да поема отговорноста за решенията в живота си в собствените си ръцегената написа:vladeee:Честно да ти кажа доста объркано и неясно се изказваш,а и всеки може да си го разбере под различен начин това затваряне на ситуацията.Лично аз го намирам за нещо което само ти си го знаеш какво е и как го виждаш и само ти можеш да си намериш най доброто решение,стига да си поблъскаш главата и прочетеш из форума и отбереш това което те грабне и усетиш,че е твоето решение.Ако това което цитирам по горе е твой проблем е за тес.Объркан си,което е също за тес,както и има един страх за тесане.Друга идея и съвет на този етап от мен не мога да дам и споделя!Собствената ми неувереност неспособност да нося отговорност и да рискувам и вината която съпровожда всичко това.