Разширени пори
-
- Участник
Разширени пори
Здравейте! Напоследък много са ми се образували дупки по лицето или така наречените разширени пори.Не знам на какво се дължи,пробвах какви ли не мазила,но не виждам ефект.Много ме дразнят и изпитвам притеснение от околните,дори и да не са толкова забележими,аз знам,че ги има. Какво ме бихте посъветвали да ТЕС-ам?
Това което веднага се набива на очи от поста ти е,че те дразнят и изпитваш притеснение си е за тес!
Опитай с това:
Въпреки,че не мога да се справя с тези дупки по лицето ми които ме дразнят,аз......
Въпреки,че се чувствам притеснен от тези дупки по лицето,аз.....
Въпреки,че се чувствам притеснен от тези разширени пори,аз......
Сменяй пори с дупки,опитвай с това,че си безпомощен и не можеш да се справиш с този проблем по лицето си,въпреки,че не вярваш да се изчистят тези гадни пори,но пий вода преди тес и го прави редовно повече пъти на ден и споделяй какво става!
Каквито чувства у емоции усещаш,веднага ги чисти с тес!
Успех!

Опитай с това:
Въпреки,че не мога да се справя с тези дупки по лицето ми които ме дразнят,аз......
Въпреки,че се чувствам притеснен от тези дупки по лицето,аз.....
Въпреки,че се чувствам притеснен от тези разширени пори,аз......
Сменяй пори с дупки,опитвай с това,че си безпомощен и не можеш да се справиш с този проблем по лицето си,въпреки,че не вярваш да се изчистят тези гадни пори,но пий вода преди тес и го прави редовно повече пъти на ден и споделяй какво става!
Каквито чувства у емоции усещаш,веднага ги чисти с тес!
Успех!
Прочети тази тема,има примери от които можеш да се възползваш и ти,но нека сам ти си намериш точно какво искаш от тях да вземеш и промениш в този случай:
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=778&start=0
Ето виж сега и аз в момента съм стигнал до някъде и как уж случайно,а то не е и аз ще се възползвам от темата за работа по моите си проблеми!:)
Как си намирам сам отговора на това как и какво да правя!
А според това което изваждам и ти го пиша тук за лицето от Лузи Хей е:
Лицето-Представлява това, което показваме на света.
Нов мисловен модел-Безопасно е да бъда такъв, какъвто съм. Аз изразявам себе си.
Ако ти дойде наум нещо което може да извадиш от тук като причина в живота ти довела до нещо подобно,тесай го!
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=778&start=0
Ето виж сега и аз в момента съм стигнал до някъде и как уж случайно,а то не е и аз ще се възползвам от темата за работа по моите си проблеми!:)
Как си намирам сам отговора на това как и какво да правя!
А според това което изваждам и ти го пиша тук за лицето от Лузи Хей е:
Лицето-Представлява това, което показваме на света.
Нов мисловен модел-Безопасно е да бъда такъв, какъвто съм. Аз изразявам себе си.
Ако ти дойде наум нещо което може да извадиш от тук като причина в живота ти довела до нещо подобно,тесай го!
-
- Участник