Снощи имах ужасно главоболие. Е, то беше почти през целия ден, но вечерта се засили. Ужасно ме боляха слепоочията и веждите. Там беше концентрирана болката, но се търпеше. Започнах с ТЕС. В началото нищо, но след като сменях няколко пъти декларацията се усети промяна. Започна силно да ме боли главата, докато не усетих, че ще ми се пръсне, бих казала в буквалния смисъл. Ако както се определя степента е 10, мойта беше 100. Просто беше ужасно. Започнах да ТЕС-ам веднага, че имам чувството, че ще ми се пръсне главата от болка. Болката продължаваше да се увеличава. Не издържах и спрях. Пих вода и си починах. Започнах от начало, докато не се докарах до същото положение. Отново спрях, но болката не намаля. Едвам издържах, имах чувството, че ще умра. Започнах да треперя, омалях цялата, едвам си повдигах ръцете.
Не смеех нищо повече да правя с ТЕС. Мъжът ми се паникьоса от всякъде, искаше и лекар да вика

Къде сбърках, как успях да се докарам до това положение? Продължавам да вярвам, че ТЕС не може да навреди. Но снощи направо здраво се разтърсих и уплаших.