Благодаря предварително.
Предположи, какво ти или някой друг би почувствал на твое място и така!Съответно получавах забележки от сорта „ ей тоя мързел как те мъчи” и т.н. Но пък не мога да се сетя за емоцията, която имах след тези забележки. Ще се помъча да си спомня.
Tова са все случки за ТЕСане. Не е важно какво си си мислел или чувствал след забележките, а преди тях, когато са те карали да вършиш нещо нежелано.teo написа:... като малък ходех на село по цяло лято и там баба ми и дядо ми ме караха да върша всички „приятни” неща свързани със земеделието / косене, копане, прибиране на реколта, чистене на обори и т.н./. Аз нямаше къде да мърдам естествено, но си вършех работата с нежелание и това си личеше. ....
И аз не пиша често поради тази причина. Чак ми е гузно да занимавам съфорумниците с моите болежкиivangp написа:И не прави грешката да не пишеш дълги и според теб скучни постове.
Те са най-ценни, както за теб, така и за другите четящи тук.
Защото Тео каза това:Алиса, защо точно в пубертета?
А ти Aqua си спомни кога какво градено е рухнало и ти е оставило този страх и задушаване? Виж си проблясъка ТЕСайки., хоопонопонствойки, ПЕАТвайки, ТТтвайки...От 12-13 годишен ме хванал и всичко, което правя го правя с много зор от моя страна.