От 30 год. имам мигрена и всякакъв род главоболие,като болката на моменти ме изваждаше от строя за 5 дена.Преди нямаше никакви лекарства у нас специално за мигрена.Тъпчех се със седалгин,кофергамин и др.,нерядко хората в бели престилки ми шибваха по една свръхдоза успокоителни и обезболяващи.Сега вече има имигран и слава богу той все още ми действа,а седалгина съм заменила с беналгин.Поради тежък първи брак(побоища,счупване на нос,тормоз ) и.т.н.аз изпаднах в тежка депресия.в момента съм и на анафранил и благодарение на моя нов съпруг и сигурността ,която ми дава съм на малки дози.Освен това гълтам и ривотрил за успокоение.В резултат на всички лекарства се появи и уртикарията,а напоследък имам обриви и по тила и по дланите.В резултат на несполучлив опит за осигуряване на прехрана аз отидох в Гърция,където от тежкия труд,свързан с бране на портокали получих тежка дископатия с пареза на крайниците.Сега се чудя как издържах на нечовешките болки и не сложих край на живота си.Обаче нали съм си инат реших,че една болест няма да ме победи.Избягнах операцията и успях да се вдигна на крака.Сега имам пак болки и десния крак отзад ми е безчувствен,но ходя се справям някак.
Не зная дали да описвам всичко.Дали не ви отегчава.Не е лесно да слушаш за чуждата болка.
Мога само да изброя и всички други мои ''спътници":тежък запек,колит,гастрит,анемия,нарушения във вестибуларния апарат,позиви за често уриниране,хемороиди и хайде стига толкова

Сега аз реших да ползвам теста за хронични заболявания.Правя го вече 2 седмици за главоболието,като в зависимост от ситуацията през деня в офиса се налага да правя и други.Въпроса ми е такъв:Не мога да изключа беналгина,който е кофеин, от употреба,защото ще се побъркам от болки.Правя теста и го пия.правилно ли е?
Освен това имам проблем с определяне на нивото.Не мога да реша какво е ако в момента нямам болки