На първо място е това че нямам панически атаки.Стягането в гърдите,гаденето и треперенето които чувствах,когато трябваше да се справям с неприятни ситуации и хора изчезна.Тествах резултатите"на живо",а не само чрез КФ

Пчти всяка вечер преди да заспя,получавах ужасни сърбежи по целия скалп,събуждала съм се от сън заради тях.Изчезнаха.Имах болки в кръста и много силни болки при уриниране.Нямам ги вече.

Съжалявам че не мога да изпратя снимка на това как изглеждаха пръстите на ръцете ми,когато истинат малко-целите бели със сини върхове.Днес стоях на терасата 30мин(знаете че си е студ навън),само за да ми измръзнат ръцете.Измръзнаха естествено,само че не са бели и сини и изтръпнали,а са си нормални и за отрицателно време се стоплиха пак,като се прибрах.Преди ми бяха нужни поне 10-15 мин. да се въстанови нормалния им цвят и чувствителноста.
Друг интересен момент са цигарите.Не ми се пуши.Запалила съм всичко 2 цигари днес без да имам абсолютно никаква нужда от цигара,а се е случвало да ходя да искам от съседката...

Само искам да кажа последно че тези неща ги констатирам като резултат,а не съм работила в/у тях.Аз си ТЕС ам основния проблем който искам да си премахна.

Между другото искам да кажа и това,че от помоща на лекарите съм се отказала от около 2 или може би и повече години.Нещо ми подсказваше ,че не те ще ми помогнат.А колко болки съм изтърпяла през това време само аз си знам.Болки от всякакво естество.
И накрая въпроса ми към Иван:Много често чувствам нещо като мравчици по тялото и леко треперене(не е неприятно) и леко гадене,ей така без причина,но не ги тесам защото не ми пречат,но все пак да попитам за какво става дума...Ако ти се сещаш нещо което би ми помогнало да се ускори решението на основния проблем с окосмението,моля да пишеш,но аз за сега мисля че имам голям прогрес.А ти?