Дневник на Emka: Започвам от някъде.. Днес

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Silvi
Участник

Дневник на Emka: Започвам от някъде.. Днес

Мнение от Silvi »

Днес след груповата терапия, за който благодаря на Иван, реших да започна по-сериозно с ТЕС, затова и пиша този дневник, да не забравя, че съм сериозна. Днес с всеобщи усилия започнахме борба с тютюнопушенето. След груповата терапия в колата изпуших една цигара, след това в къщи две една след друга. Направих един ТЕС по-скоро профилактично с "пуши ми се" , легнах си с детето и хубаво се наспах. Като се събудих първата ми мисъл беше, че трябва да откажа цигарите и да се похваля цял следобед не съм пушила. Правя по няколко кръга, когато ме започна да си мисля: "какво пък толкова...от утре.." Помирисвам цигарите да се убедя, че си миришат на тютюн- това май най-ми действа. Сега ще ТЕСя стаха си от напълняване, при спирането на цигарите, че това ми е оправданието. Също се притеснявам че ме дразнят повече капризите на малката, надявам се да е от жегата, а не от "раздялата"
Яна
Опитен
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

Успех, Емка!
Направила си първата стъпка, която май е една от най-важните. Ще те следя с интерес. Желая ти успех! И не се предавай!
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
Публикувай отговор