Аретюз, благодаря ти за включването по моя въпрос. Аз много ценя мнението ти и знам, че си много напред с материала. Надявам се и аз да стигна дотам някой ден.

Никога не би ми хрумнало!Arethuse написа:По някое време може да ползваш тези фрази като настройки... ако се наложиmimiska написа: ще поддаде коричката и ще започне да излиза насъбралата се гной (извинявам се за шантавата интерпретация, ама такава асоциация имам). Трябва или да съм луда или изключително безотговорна към себе си, труда си и стремежите си, за да оставя раната да си зарастне и да се покрие пак някъде там дълбоко в мен.

"Въпреки че съм идентифицирала проблема и съм го изкарала на повърхността като рана, която чопля оттук-оттам, за да изтече гнойта, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам да успея". Дали правилно съм те разбрала? Моите убеждения са, че настройката трябва да съдържа проблем, а това всъщност не е проблем... Или аз принципно бъркам за настройката?
За да съм по-сериозна, след като приключих с предизвикателството, аз си приготвям 2-3 кристалчета морска сол и преди ТЕС взимам едно и пия чаша вода. Просто подсилвам ефекта, или поне си вярвам, че така правя.

"Въпреки че когато еди-какво си стане, аз реагирам със злоба, агресия, самосъжаление, омраза и се затварям в себе си, аз напълно и безрезервно приемам себе си". Разбира се, идват ми и други неща за ТЕСане, с тях продължавам без сол.
Искам да мине малко време, да видя как ще подредя и усмиря духовете в себе си, да ми мине кризата, да върна и да свикна отново със себе си и тогава може би ще започна друго предизвикателство. Формулировката или ще е допълнение към първото, или ще се захвана с някой друг мой висящ хроничен проблем. Вярвам, че времето и ТЕС ще ми дадат отговора.
Поздрави и весели празници!!!
П.С. Използвам и една друга формулировка, ще ми е любопитно вашето мнение за нея:
"Въпреки че знам, че на подсъзнателно ниво нагласата и вярванията ми са еди-какви си от време оно, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам да променя тази нагласа в съответствие с реалността сега!".
Става ли?