Преди време си купих книгата "Овладей силата на ТЕС" на Патриша Карингтън. Тогава започна и истинското ми запознанство с този метод. Досега го прилагах успешно за различни страхове. Убедих се в ползите му, когато в датата на шофьорския ми изпит, отидох много стресирана и не бях мигнала цяла нощ. Наложи се да изчакам изпитващия и докато седях сама в колата, умираща от страх, че ще ме скъсат и ще трябвва да дам още 150 лв. за повторно явяване, реших да се успокоя с ТЕС. Направих 3-4 сеанса и когато започнах да шофирам, имах чувството, че кара някой друг. Въпреки, че допуснах някои грешки, си взех изпита. Сигурна съм, че ТЕС много ми помогна тогава. От тогава вярвам много в метода. Сега се появи друг проблем, от психологическо и физиологичско естество, което ме накара да потърся информация, попаднах на този форум и реших да споделя проблема си тук, за да не се лутам сама и да опитам да реша проблемите си с тази уникална технология.
Аз съм на 38 години и имам 1-2 годишни неуспешни опити за забременяване. Тук искам да вметна,че съм опитвала само естественото зачатие, както го е отредила природата

Сега директно върху проблемите и ТЕС. Преди 4 години ми откриха хидросалпингс - течност в дясна тръба, веднага ми предложиха операция. Аз естествено отказах, потърсих услугите на една хомеопатична клиника, и за 9 месеца проблемът се оправи. Впоследствие майка ми се разболя от рак и течността в тръбата ми се върна. Явно от стреса , имунната ми система се срива, и запушената тръба се появи отново като сигнал от тялото му, който сякаш ми каза: Майка ти е болна, трябва да се грижиш за нея, какво забременяване ще правиш? В днешно време така си го обяснявам. Реших да се подложа на операция за премахване на тръбата, но тогава доста хора ме разубедиха и ми казаха, първо да опитам натурален подход и после да се подлагам. Откъде знаеш, че щом се махне едната тръба другата няма да се запуши. И така, 1 година пих билки, правих компреси с урина, с глина, с рициново масло, правих фертилен масаж, намалих някои храни, много суровоядство, дори скоро мисля да направя по-сериозен детокс. Миналият месец посетих 2 гинеколога по друг повод и те не видяха вече течност в тръбата. Започнах да разбирам, че голяма час от гинекологичните проблеми се дължат на блокажи в съответната чакра или са резултат от енергийни блокажи, кармични натрупвания и т.н. Запушена тръба - не разрешавам на сперматозоидът да достигне до яйцеклетката, бликирала съм на психическо ниво явно този процес. Бихте ли ми дали насоки какво мога да ТЕС-ам в този случай? Досега ТЕС-ах Болки в тръбите/почти ги няма/,страх от извънматочна бременност, страх от запушени тръби.
Вторият проблем ми се появи преди месец. Изненадващо получих кръвотечение на 17-ти ден от цикъла, и това кръвотечение после си прерасна в мензис и така си бях 10 дни.Оказа се, че съм имала задържан фоликул, един вид функционална киста. За пръв път ми се случи, пуснах някои хормони, сега ще изследвам и щитовидни и надбъбречни. Хубаво е, че ФСХ е в норма- хомеопатът каза, че няма ранна менопауза и така. В случая ТЕС-ах страха от ранна менопауза и хормонални проблеми.Докторите веднага ми изипсаха Прогестерон, с който честно казано нямам намерение всеки месец да се тъпча. Опитвам се да приемам храни, които го увеличават, витамини и чай от цариче и бял равнец пия. Някаква идея какво да ТЕС-ам тук- да имам овуация, да пукам фоликули, тялото ми да си произвежда достатъчно прогестерон. Каква емоция може да причини това и как да ТЕС-ам този проблем? Относно личният ми живот - мисля, че обръщам доста внимание на майка си и особенно на мъжа си, в смисъл, имам чувството , че съм им майка. Понеже искам и мъжът ми да се храни по-здравословно, често пътиго контролирам , което е тъпо, знам. Явно и това трябва да ТЕС-ам. Осван това си търся и работа, и може би и това ме изнервя на моменти, но пък си казвам, че рано или късно ще стане. Друго, за което хич не се гордея и съм го ТЕС-ала е фактът, че мои близки ще правят сега ин витро и самият факт, че ще успеят ме кара да се чувствам кофти. Един вид, че аз ще остана последната от близките ми без дете. Хем искам да успеят, защото и те се борят, хем ми е кофти, че ако стане не знам дали ще намеря сили да ги поздравя. Просто ме боли и не знам как бих приела още някой да ми се изхвали, че е забременял.Аз така или иначе реших- моят път ще бъде осъзнаването, а не изкуственото оплождане. Освен това съм чела, че при натрупани негативни мисъл-форми, стахове, пограмирания, кармични натрупвания и т.н инвитрото също ще е отрицателно, докато не паднат блокажите. Може би затова и процентът на успеваемост е малък, не знам. И така, започвам като ще споделям с Вас какво се случва. Надявам се, че моят вътрешен глас не ме лъже и виждам пътят за успеха в тази насока и режима на хранене. Много ще се радвам да ми дадете насоки. Не знам дали споменах , че си правя и медитации - за енергийна свобода, за прошка , за изчистване на чакрите, които също мисля, че малко или много ми давата някакво вътрешно спокойствие.