през януари ми правиха операция за миома, която обаче се оказа злокачествено образувание - лейомиосарком. От години искам да имам дете. Целта ни беше след тази операция да направим ин витро през лятото, което очиевидно няма да се състои.
Хирургът ми каза, че трябва да се махнат матката и яйчниците ми. Това за мен не е вариант. В Раковата болница правихме допълнително изследване, което е с по-добри резултати от първоначалните, в смисъл деленето е по-малко отколкото първоначално беше написано в хистологията. Очакваме в понеделник лекарят да ни каже дали ще ни даде зелена светлина за дете (разбира се с риск за мен). Според него е възможно в началото миомата да е била безобидна миомка, която вследствие на стимулациите да се е превърнала в злокачествено образувание.
Първоначално по съвет на Иван тесах всички чувства, които ми идваха и потупвах по точките. По негов съвет повтарям следната декларация: въпреки че според лекарите може да има останали злокачествени клетки в тялото ми, лекарите искат да махнат матката и яйчниците ми и сърцето ме свива от страх и ужас, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се обичам такава каквато съм.
Тесах и едни болезнени спомени с майка ми от детството, не съм сигурна дали съм ги изчистила. Докато си спомнях, изплуваха следните чувства: чувствам се изоставена от най-близкия си човек. Аз не заслужавам никой да ме обича, сърцето ми се свива от болка и мъка.
След това: аз не заслужавам никой да ме обича, аз не заслужавам да бъда майка, колкото и да се старая никога няма да мога да бъда добра майка. Детето ми никога няма да ме обича и уважава, защото не го заслужавам. Затова тялото ми отхвърля всяко зачеване и всяко едно ембрионче, защото няма да мога да понеса да бъда отхвърлена и презирана от най-любимото си същество и сърцето ми се свива от болка и мъка. Тесах доста хаотично както ми идваха всички тези чувства и фрази. Толкова много отчаяние, сълзи, рев и безнадеждност не бях изпитвала може би никога...
След това нахлуват още чувства: Аз не заслужавам никой да ме обича, защото родителите ми не са ме искали и не са ме обичали. Детето ми също няма да ме обича, защото не заслужавам никой да ме обича. Затова тялото ми отхвърля всяко ембрионче, защото няма да понеса и то да не ме обича и да ме отхвърли, но не мога да живея без него и без неговата обич, предпочитам да умра и сърцето ми се свива от болка от мъка. Всичко това го тесах хаотично, както ми идва и плачех.
Нахлуваха ми и други чувства, които тесах: Чувствам се изоставена от Бог, не знам дали ще мога да работя и дали ще мога да отгледам едно дете, чувствам се изоставена, чувствам се в капан и сърцето ми се свива от болка и мъка.
И още: Лекарите казват, че имам злокачествено заболяване и мога да умра, не съм сигурна, че ТЕС ще ми помогне, ами ако си губя времето и стане прекалено късно, сърцето ми се свива от страх.
След това: Страхувам се, че никой лекар няма да иска да ми направи ин витро, страхувам се, че няма да получим финансиране за ин витрото, след като се разбере за диагнозата ми и никога няма да мога да имам свое дете. Тук сърцето много рязко и силно ме прободе...
Никога няма да имам свое дете, искам да скоча отнякъде и да се размажа на паважа (в този момент десният бъбрек ме сряза много рязко, силно и болезнено, сърцето също ме сряза), затова продължих : бъбрекът ме реже от страх, ужас и болка, сърцето ме реже от болка и мъка, въпреки това аз напълно и безрезервно приемам себе си. Това болезнено срязване в бъбрека продължи 5-6 сесии по всички точки, после премина към тъпа болка, след това отшумя.
Тъй като отвсякъде чувам следното, някои го казват директно, други с недомлъвки : ако искаш се откажи от официалната медицина и не се лекувай, но не рискувай да раждаш едно дете и да го оставяш сираче. Явно успяха да ми го внушат и в момента изпитвам много голям страх от това: Затова тесам: Въпреки, че дори и да успея да родя дете, има голям риск да умра и да оставя детето си сираче и сърцето ми се свива от страх и мъка, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
Започнах да тесам и какво изпитвам физически, преди не го осъзнавах: Въпреки, че изпитвам тежест в корема, матка, яйчници, тръби и пикочен мехур, аз напълно и безрезервно приемам себе си.
Понякога ме връхлита смазваща мъка, болка и отчаяние, че загубих предишните си ембриончета и тесам и тези чувства.
................................................................................................................................................................
Искам съвет за следните декларации:
Мога ли да повтарям по точките: Аз съм в перфектно здраве, репродуктивната ми система функционира съвършено. Имам идеален хормонален баланс. Аз зачевам, износвам и раждам с лекота здраво дете. Аз съм най-добрата майка за моето дете.
Ще ми помогне ли това да съм здрава и да сбъдна мечтата си?
Искам да помоля за декларация и за другия ми проблем - микроаденом на хипофизата и висок пролактин, спряла съм всички лекарства в момента. Моля за съвет дали така е добре: Въпреки че според изследванията аз имам микроаденом на хипофизата и висок пролактин, който потиска овулацията ми и аз не мога да забременея и тук не знам какво да казвам като нищо не ме свива или боли.... аз напълно и безрезервно приемам себе си. Проблемът е, че нямам симптоми и какво да тесам когато не се чувствам отчаяна и нищо не ме свива?
Моля също за помощ как да тесам да си намеря спокойна работа с прилично заплащане. Тъй като предварително няма как да знам дали няма да попадна от трън та на глог, искам някак си да успея да я привлека тази работа. Просто работата на която съм, с оглед на състоянието ми, е живо самоубийство.
Тази сутрин докато тесах осъзнах, че аз просто подсъзнателно обичам да страдам и да съм жертва и затова сама подсъзнателно съм привлякла всичките си страдания, включително и настоящата диагноза. Така добре ли е: Въпреки че подсъзнателно обичам да страдам и да съм жертва, затова привличам страданията в живота си, въпреки че обичам да се самосъжалявам и хората да ме съжалявам, аз напълно обичам и приемам себе си и се обичам такава каквато съм.
............................................................................................................................................
Какво още правя:
Започнах да правя и Лечебният код.
От две седмици съм отказала тотално всичко сладко (освен някакви сладки плодове) и всичко тестено, въобще всякакъв глутен. Картофите няма как да ги откажа напълно.
Започнах да пия дестилирана газ (две седмици, след това за две седмици ще я сменя с алое, вино и мед пак за две седмици).
Пия ММС с ДМСО, но успявам само около 8-10 капки на ден.
Пия тройчатка, която като свърша мисля да заменя с Пау Дарко.
На последното Екадаши правих 30 часа сухо гладуване, на сутринта езикът ми беше обложен, а към гърлото ми имаше събрана някаква ръжда, изстъргах ги...
Понякога сутрин пия лимон с вода и сода, понякога лимон с чесън и вода, понякога сок от моркови и червено цвекло, но нямам възможност за всеки ден...Взимам редовно пробиотици.
Правя и някои неща от Норбеков, но просто времето не ми стига...
Когато имам възможност ходя в парка, прегръщам дървета...
БЛАГОДАРЯ!