запозната съм с ТЕС от доста отдавна, даже ходих на Семинар, но честно казано доста рядко практикувам техниката (мързел, честно казано

Няма еднозначен отговор от какво се е получило - може да е реакция към антибиотик (аз пих преди това такъв - Стандацилин), може да е от неизлекувана стрептококова инфекция, може и да е от редица други много сериозни заболявания. Правих си изследвания, които са супер от всякъде. На своя глава си пуснах и стрептококов титър - той излезе положителен, но доста нисък. Пробвах с хомеопатия - нищо до момента и я зарязах.
Сега съм решила с ТЕС да успея.
Моля Ви за мнение и евентуална корекция на декларацията, която правя и на напомнящите фрази.
Правя по 3 сесии ТЕС - сутрин и вечер така:
Декларации:
- Въпреки, че имам по краката, най-вече в долната им част червени, болезнени и твърди петна, аз напълно и безрезервно приемам себе си. Правя пълен кръг. Напомнящи фрази - червени петна, болезнени петна, еритема.
- Въпреки, че имам по краката, най-вече в долната им част червени, болезнени и твърди петна, аз напълно и безрезервно приемам себе си и моля тялото си да премахне петната сега. Напомнящи фрази - моля тялото си да премахне петната, моля тялото си да спре да отлага имунни комплекси, моля тялото си да ми помогне, моля тялото си да се самоизлекува, моля тялото си да премахне еритемата. Отново правя пълен кръг.
- (понеже има и отоци заради еритемата) Въпреки, че следствие на еритемата имам отоци в долната част на краката, най-вече около глезените, аз напълно и безрезервно приемам себе си и моля тялото си да премахне отоците сега. Фрази: Моля тялото си да махне отоците. Пълен кръг.
Ами това е...
Моля (особено Иване

Благодаря Ви!