1. Докато не бях правил секс, когато съм имал някакви интимни отношения с момиче съм "изпускал" малко кранчето (сещате се какво имам в предвид), поради силна възбуда, емоции и т.н. Също така, съм свършвал сравнително бързо докато мастурбирам. Съответно, първият ми път в секса бяха едни притеснения, сега дали ще се изложа, дали няма да се изложа, ще свърша ли бързо и т.н. (фактите се подсилват, като добавим, че беше и с какичка). Бях чел това онова за такива проблеми и съответно мозъкът ми главно беше ангажиран с това да мисля, да не взема да свърша бързо и как да го предотвратя. Е както сигурно вече се сещате, точно това и стана, даже май по-лошо. В началото на акта, след 1-2 мин примерно, ми падна ерекцията, бях се притеснил, пробвахме още няколко пъти и нищо не стана. И така от тук започна май всичко.
2. След това съм бил с доста момичета, но стигнем ли до секс и винаги ми се въртят едни и същи мисли. И като че ли са се затвърдили с времето...
- сега дали ще имам проблем с ерекцията (а то всеки път става така, особено ако е 1-вият път с момичето)
- дали ще свърша бързо
- и общи мисли от сорта дали ще се представя добре, какво ще стане ако някои от гореизброените се случи и др. стандартни глупости.
Като за капак, хем имам проблем с ерекцията (който ще опиша по-долу), хем свършвам бързо като започнем.
3. Проблемът с ерекцията ми горе-долу е нещо такова: Преди да стигнем до секс, сещате се, някоя друга среща, натискане и т.н. Тогава получавам ерекция, спада, пак получавам и така, редува се, нормално. Преди секса, пак е същото, получа за малко и като че ли "претръпвам" и пак я губя. Общо взето искам да кажа, че ми "става", но периодично, а не е като да съм готов от началото на "играта" до началото на секса. И като дойде момента да започне секса, нямам ерекция и колкото и да се опитвам да не мисля глупости, и да запазя спокойствие ме обвземат мисли и проблема се задълбочава.
4. Също така примерно, след стимулация от момичето, получавам ерекция, но мислите ми пак са насочени да се контролирам междувременно да не би да свърша преди да сме започнали. И ако не започнем до 30сек. примерно (което включва презерватив и започване на акта), ерекцията ми спада постепенно, имам проблеми с започването на "действията" и се спичам още повече, и накрая всичко приключва...
5. Притесняваме това, че като по-малък (примерно 18-20 год. или поне за тогава си спомням) имах толкова силна ерекция, че ми беше трудно да извършвам кой знае колко движения с ..., докато сега, като че ли рядко имам на 100% ерекция така да се каже, а примерно стигам до 90% или нещо такова, не знам как точно да го обесня, защото ми е "по-подвижен".
Бил съм по-дълго с 1-2 момичета и там имах същите проблеми, но след няколко пъти значително изчезва и остава, не чак толкова доброто контролиране за продължителността.
Общо взето това е, сега ще драсна няколко реда както правих вчера и днес.
1. ТЕС-ах се с около 10-15 декларации средно по 1 път всяка. Декларации от сорта на, Въпреки че,
- се чувствам зле и ужасно от последният път
- се притеснявам всеки път да нямам проблем с ерекцията
- се притеснявам да не свърша бързо
- се притеснявам дали ще се представя добре
- се страхувам да нямам отново проблем с ерекцията и да свърша бързо
- и още някои подобни, които ми хрумваха на момента, някои от тях ги правих до 2-3 пъти.
Опитвам се обективно да си оценявам после емоциите, които изпитвам като си мисля за тези неща. И като че ли, повечето от тях спадат по скалата от 0-10, но не съм сигурен. За някои от тях се чувствам по убеден в това, че: "едва ли не, не ми пука, за проблема". Но като цяло нямам усещането, че проблемите ми не са изчезнали. Пък и все още не съм го тествал на практика

Надявам се, съм описал точно и ясно какви проблеми имам и как съм се опитал да ги разреша. Дано не е станала много дълга темата, но се постарах да бъде ясна, за да получа и ясни отговори, и да постигна резултати в най-кратък срок от време. Пък и не знам къде да потърся помощ, защото не искам да се занимавам с никакви психолози и прочие, защото знам, че мога да си реша сам проблемите и то бързо, а и не са нищо сериозно, просто трябва да си променя малко настройките в телевизора... главата де.