Херния
Херния
Здравейте, имам един въпрос към вас и ще се радвам да получа някакъв отговор.. преди около седмица получих болка в лявата част на корема в кухината между тазовата кост и най долното ребро.Болката не беше много силна продължи около 4 дни след което продължи да ме боли съвсеем леко около 1-2 дни след което спря напълно.Притесненията ми за ХЕРНИЯ все още ги има (разбира се не съм компетентен по тази тема затова само предполагам и се обръщам към вас) понеже спортувам активно и не мога да си помисля това да е краят...Та въпроса ми е ако това е херния възможно ли е болката да спре така изведнъж или е затишие преди буря...и при какъв специалист трябва да се прегледам. За мен е много важно да продължа да тренирам а в момента съм спрял и само се психясвам...благодаря предварително.. 

За този проблем е най-добре да се отиде на хирург.Тук само можем да гадаем и да предполагаме,а къде е истината само той най-добре ще ти каже.Аз си имам херния от 2г,пуснал съм тема тук за нея.Не съм се оперирал,имам си я и уви,не правя нищо по този въпрос,макар че от две седмици пия една билка и се мажа,по скоро приятелката ми е чела за нея и ми предложи да опитам,но засега промяна няма,а билката която пия е цариче.Мажа се с овчарска торбичка която престоява 12 дена с разтвор от спирт над 40градуса на слънце,топло и после се маже върху областа където е хернията..Не се притеснявам до степен психясване както ти споменаваш.Ти защо реши да питаш точно тук в този форум?Сметна,че има добри специалисти за консултация ли?Ако имаш проблеми относно това какво чувстваш,притеснения и страхове примерно,ТЕС в случая може да се използва и да промениш отношението си към проблема.Но по тези описания да ти каже някой нещо точно,не очаквай и иди най-добре на лекар.Аз не съм ходил,защото за тях знам какво е решението на проблема ми,операция.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Познавам поне двама човека, които са излекували херния с ТЕС и визуализации. Единият за 2-3 дни я е излекувал, другият за 2-3 седмици.
Последно промяна от ivangp на 03 Юни 2012 15:59, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Иване,това е нова,полезна и интересна информация.Дали тези хора няма какво да споделят по този повод по отношение на ТЕС?И какво точно са визуализирали в случая?Аз знам,че няма да се оперирам и ще се справя без да ме режат,но пък и досега не съм отделял време да работя и търся начин,но след това което сподели,определено ме подготви да запретвам ръкави.
Без работа няма как да очаквам и резултат,ясно ми е.
Два дни са много добро,бих казал невероятно постижение.Лично аз не се изненадвам имайки предвид,че много от възможностите които имаме и не сме открили и дори не подозираме на какво сме способни.Явно тези хора са намерили своя си начин,поздравления за успеха.

Два дни са много добро,бих казал невероятно постижение.Лично аз не се изненадвам имайки предвид,че много от възможностите които имаме и не сме открили и дори не подозираме на какво сме способни.Явно тези хора са намерили своя си начин,поздравления за успеха.

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Сигурно имат какво да споделят, но не пишат във форума.
Едната е жена. Доколкото си спомням е легнала с краката вдигнати на стената за да се смъкнат излезлите черва обратно през процепа на хернията в коремната кухина. Натискала ги е с пръсти за да влезнат обратно. След това е ТЕСала с техника на избора. Нещо от рода на:
Въпреки, че имам херния еди къде си, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам тази херния да се затвори сега.
След това е визуализирала здрава коремна ципа. И следващите няколко дни е ТЕСала всички негативни мисли, които са й идвали за хернията, че няма как да се оправи без операция и т.н.
Каза, че на втория ден е почувствала топла вълна да преминава през корема й и е спряло да я боли.
И от тогава не я е боляло и е нямала проблеми.
Едната е жена. Доколкото си спомням е легнала с краката вдигнати на стената за да се смъкнат излезлите черва обратно през процепа на хернията в коремната кухина. Натискала ги е с пръсти за да влезнат обратно. След това е ТЕСала с техника на избора. Нещо от рода на:
Въпреки, че имам херния еди къде си, аз напълно и безрезервно приемам себе си и избирам тази херния да се затвори сега.
След това е визуализирала здрава коремна ципа. И следващите няколко дни е ТЕСала всички негативни мисли, които са й идвали за хернията, че няма как да се оправи без операция и т.н.
Каза, че на втория ден е почувствала топла вълна да преминава през корема й и е спряло да я боли.
И от тогава не я е боляло и е нямала проблеми.
Re: Херния
Не се психясвай! Не ходи по "специалисти", като нищо не те боли, че ще вземат да ти открият нещо дето го нямаш! Тренирай си и не прекалявай с натоварванията!aammneziq написа:Здравейте, имам един въпрос към вас и ще се радвам да получа някакъв отговор.. преди около седмица получих болка в лявата част на корема в кухината между тазовата кост и най долното ребро.Болката не беше много силна продължи около 4 дни след което продължи да ме боли съвсеем леко около 1-2 дни след което спря напълно.Притесненията ми за ХЕРНИЯ все още ги има (разбира се не съм компетентен по тази тема затова само предполагам и се обръщам към вас) понеже спортувам активно и не мога да си помисля това да е краят...Та въпроса ми е ако това е херния възможно ли е болката да спре така изведнъж или е затишие преди буря...и при какъв специалист трябва да се прегледам. За мен е много важно да продължа да тренирам а в момента съм спрял и само се психясвам...благодаря предварително..
ингвинална херния
здравейте ! преди дни ми откриха ингвинална херния в ляво,хирурга ми каза че в дясно нямам,но на моменти ме боли в ляво в слабините на чатала , на моменти болката се премества само в слабините от ляво среда и дясно едновременно,стягащите дрехи много пречат, на работа ми е трудно да тесам,ръцете ми често са в машинно масло а и има постоянно хора около мен, преди прегледа с хирурга тесах имах подобрение даже бях живнал, но на моменти през деня като работя ми е много гадно ако седна сякаш дрехите ми стягат, днес работих с широки дънки и ми беше по леко, но вечерта имах работа с колата в града и така ме заболя в слабините че едвам се прибрах, искам да се излекувам напълно с ТЕС , не искам никакви операции , дайте съвети как а тесам и как да визуализирам че съм новобранец.
Re: ингвинална херния
Въпреки че
Като чуеш думата херния, каква картина се появява в главата ти?
Като чуеш перфектна коремна стена, каква картина се появява в главата ти?
Визуализирай всеки ден втората картина! Поне по 3 пъти на ден, по 5 10 минути всеки път.
Визуализирай така:vankata написа:преди дни ми откриха ингвинална херния в ляво,.......
хирурга ми каза че в дясно нямам,но на моменти ме боли в ляво в слабините на чатала , на моменти болката се премества само в слабините от ляво среда и дясно едновременно,..............
стягащите дрехи много пречат, ..............
преди прегледа с хирурга тесах имах подобрение даже бях живнал, но на моменти през деня като работя ми е много гадно ако седна сякаш дрехите ми стягат, ..............
днес работих с широки дънки и ми беше по леко, но вечерта имах работа с колата в града и така ме заболя в слабините че едвам се прибрах,......
искам да се излекувам напълно с ТЕС , не искам никакви операции , .....
Като чуеш думата херния, каква картина се появява в главата ти?
Като чуеш перфектна коремна стена, каква картина се появява в главата ти?
Визуализирай всеки ден втората картина! Поне по 3 пъти на ден, по 5 10 минути всеки път.
Благодаря за съветите.Днес тесах 2 пъти ,единия следобед тогава имах гадни парещи болки в слабини,обаче усетих че има напрежение което най негативно ми влияе,тесах че въпреки болките аз ще бъда излекуван и болките ме напускат,тесах и напрежението и накрая направих нещо което още от миналата година правя когато имах други проблеми, винаги завършвам Тес със " имам Силна Имунна Система и........ " , в самото начало като се опитвам да визуализирам ми е трудно но после си представям себе си преди години когато се катерех по планините, още ми е трудно как точно да си представя самия корем за в момента , вечерта пак тесах но тогава имах натиск върху гърдите и дишането които след теса се махнаха , но това със " имам Силна Имунна Система " ми действа стимулиращо , имам за много неща да Тесвам защото съм преживял доста несправедливости от много хора през последните години , бях принуден да ги търпя а с бой само щях да си навредя.Може да ме посъветвате като човек който много е стискал зъби към кои области да се насоча.След малко пак ще тесвам,когато почивам събота и неделя е добре поне имам време.
Техника на краткия филм
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.p ... highlight=
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.p ... highlight=
благодаря sledd ,тук ме чака много работа по ТКФ, искам да попитам нещо друго ,може и администратора ivangp или който иска друг да ми обясни, става въпрос за визуализацията , каква е разликата ако човек визуализирайки себе си се вижда отстрани и ако гледа през собствените си очи , какъв е ефекта и при 2та случая , на мен 2рия ми е по труден това установих