Здравейте,днес родителите на едно четири годишно дете ме помолиха да помогна с някакви алтернативни методи,защото тези на съвременната медицина започнали да се изчерпват ,а и много скъпо стрували.Детето има много странна диагноза, която няма да изпиша тук,защото дори и чичко google не можа да изнамери

.Най общо казано ,ципата,която разделя двете главни полукълба е два пъти по-тънка от необходимото.В следствие на това детето на годинка получава много странен припадък,който лекарите дълго време не могат да определят на какво точно се дължи.След поставената диагноза детето започва да приема много скъпи лекарства които до този момент ограничават припадъците.Днес детето не може да се храни само.До преди няколко месеца не е можело дори да сдъвква храната

.След няколко операции е проходило,но стъпва много плахо и все още не може да говори.Днес дълго разсъждавах върху декларациите ,които родителите с готовност приеха да изказват,но накрая объркването в мен надделя и затова моля за помощ.Тъй като ще е ПРОКСИ.Избрах текста който Иван предложи по коледа.Определих декларации, които конкретизираха проблемите ,които се появяват на физическо ниво по отделно,но не съм убеден,че това е най-добрия начин.Вкарах и малко хоопонопоно.Разчитам да получа някакви предложения относно първите стъпки преди да съм ги споделил с родителите.Благодаря ви предварително ще очаквам включване.Поздрави
Мартин