Алисиада
Алисиада
Никога...не съм...била..."в час",...но...сега...го...осмислям...като...предимство...!
Никога/някога...
дете
-ревност
-ниска самооценка
-"не съм в час"
-училище
-къси мисли
-несъсредоточеност
-...............
Сега...
-осмислям
че
-съм/била
-"в миг"
-мисъл
-чувство
-оценка
-душа
-.............
Имам безкрай миг-ове. Не ми трябват час-ове, за да се почувствам. Час-овете са, за да се изкажа, като миг.
Страхотно е, "да не съм в час", а "в миг".
Да съм "в час"- разум, материалност, статичност, подражание...
Да съм "в миг"- вечност, дух, движение, себе си...
Никога/някога...
дете
-ревност
-ниска самооценка
-"не съм в час"
-училище
-къси мисли
-несъсредоточеност
-...............
Сега...
-осмислям
че
-съм/била
-"в миг"
-мисъл
-чувство
-оценка
-душа
-.............
Имам безкрай миг-ове. Не ми трябват час-ове, за да се почувствам. Час-овете са, за да се изкажа, като миг.
Страхотно е, "да не съм в час", а "в миг".
Да съм "в час"- разум, материалност, статичност, подражание...
Да съм "в миг"- вечност, дух, движение, себе си...
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Алиса, имам си нещо като олтар.На него има разни писаници и една картинка от охооо ..някъде от 1988/1989 година, от някакво младежко списание, първата страница, на картинката има: сниман младеж, който крещи със всички сили и от крясъка бетона около главата му хвърчи на всички посоки, с крясъка е освободил главата си до шията, а надолу тялото е в бетонен блок, като Харисън Форд, когато го замразиха в Междузвездни войни, сещаш ли се.А под снимката пише:"Ако не днес , тогава кога?!Ако не ти, тогава кой?! Талмуда"
Що я пазя толкоз време...ми не знам!
Помня, че на времето много го издирвах този писател"Талмуда"

Защо ти ги пиша тези неща...също не знам?!

Дали си в час или си в миг,нямам идея и как го правиш още-по-....но на мен май не ми пука!Радвам се че си тук!!

А..и балгодаря!!!
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
E тва е истината...
Мая, не знам! Каквото стане. Приеми го като спонтанност, която не съм се уплашила, за разлика от преди, да изявя. Да се заявя...нещо такова и други бръмбари.
MAG2001, сега съм в някакъв преход. Още се измъквам от "в час", с което съм все повече "в миг". Фокусирам все по-чисто в съм. Хем губя едно съм, което познавам и ми дава сигурност тип "в час", но вече няма толкова много страх от този процес и едновременно с това придобивам сигурност в съм от типа "в миг", но то малко ме плаши, защото още не го познавам добре. Това ми е кефът.
Как го правя!?
От 12.5.2010, че до днес непрестанно (всеки ден , час, миг, работа със себе си, в рамките на ТЕС, ТАТ, ЕТ, ПЕАТ, КС, ВНУЧЕ, медитации, визуализации,...всичко, което дойде при мен, всичко без име, което се роди в мен. Изключително ценните споделяния с Мая, Марто, Светла, Мирка, Диана, Вяра, Оги, Рали... съфорумци, приятели, познати...себе си, най-вече!
Пука ми и се радвам, че ме има!
MAG2001, сега съм в някакъв преход. Още се измъквам от "в час", с което съм все повече "в миг". Фокусирам все по-чисто в съм. Хем губя едно съм, което познавам и ми дава сигурност тип "в час", но вече няма толкова много страх от този процес и едновременно с това придобивам сигурност в съм от типа "в миг", но то малко ме плаши, защото още не го познавам добре. Това ми е кефът.

Как го правя!?
От 12.5.2010, че до днес непрестанно (всеки ден , час, миг, работа със себе си, в рамките на ТЕС, ТАТ, ЕТ, ПЕАТ, КС, ВНУЧЕ, медитации, визуализации,...всичко, което дойде при мен, всичко без име, което се роди в мен. Изключително ценните споделяния с Мая, Марто, Светла, Мирка, Диана, Вяра, Оги, Рали... съфорумци, приятели, познати...себе си, най-вече!
Пука ми и се радвам, че ме има!

Последно промяна от Alisa на 25 Ное 2011 12:46, променено общо 1 път.
Преди ден изведнъж от "нищото" в главата ми възникна въпрос-мисъл: Ако един ексхибиционист изведнъж остане без пишка, какво ще стане? Съзнанието ми отговори: Ще развява липсата си на пишка.
Защо?
Защото не съзнава същинския си проблем.
Но възникна и същественият въпрос, защо изобщо излезе точно този въпрос, този отговор...? Отработено!
Остава тази част- Какво(кой) ще стане, ако осъзнае проблема си???
Но отговорът е много индивидуален за всеки един.
И:
Ако подменим ексхибиционизъм с друг наш проблем, има ли разлика?
Това май е опит да стана "ексхибиционист"?!

Защо?
Защото не съзнава същинския си проблем.
Но възникна и същественият въпрос, защо изобщо излезе точно този въпрос, този отговор...? Отработено!

Остава тази част- Какво(кой) ще стане, ако осъзнае проблема си???
Но отговорът е много индивидуален за всеки един.
И:
Ако подменим ексхибиционизъм с друг наш проблем, има ли разлика?

О.К. ... и ако това е така,..чудя се тогава какво всъщност би искала да развяваш?!Ако подменим ексхибиционизъм с друг наш проблем, има ли разлика?

Всъщност аз досега не съм разбрала да имаш проблеми....да не би проблема да е че нямаш проблеми..и ии...всичките ли ти изТЕСа, бе!!!

УфФФ..и аз искам

За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
E тва е истината...
MAG2001
Преди 2 дни се срещнах с приятелка, с която не сме се виждали 8-10 месеца и не сме имали възможност да общуваме на живо или за повече от 2 изречения. Тя ми разказа за "себе си", което включваше- ежедневен ритъм(режим-супер напрегнат),любим, работа, семейство, болести, чужди проблеми, възмущение, гняв, упреци, самосъжаление, войнствени декларации... Аз разказах за "себе си", което включваше ежедневен ритъм(спокойно безвремие), лични изживявания на промяната ми, нови знания и информация за нематериалното, приемане на факта, че тя има проблеми, без съчувствие просто с разбиране, неспомняне за нечии проблеми на близки (тя ме попита), защото не ги изживявам като мои, как сутринта съм попитала Аз-а си, какво ми предстои днес, какво се иска от мен и съм получила ясна насока, която се реализира...Спокойно изложих някаква теория (тя поиска), сякаш за да я обясня на себе си, по-скоро, без мисълта, как ще ме възприеме, как ще реагира, ами какво ще каже на общите познати за мен(липса на "в час")... Тя изведнъж стана и каза, че е време да си ходи.
Дали, ако аз първа бях взела думата, по стар навик, щеше да изтрае, за да си каже нейното?

Не знам, нищо. До сега съм развявала и двете. Сигурно още го правя под някаква форма (това, което още не съм осъзнала, не ме е хлопнало по главата, бръкнало в душата...), интересното е, че вече не ми пука толкова, кой как ме възприема и за това пиша и мисли "в миг", при това в моя тема(адски смешно!), които за тези "в час" може и да не разберат, камо ли усетят.О.К. ... и ако това е така,..чудя се тогава какво всъщност би искала да развяваш?! Rolling Eyes"Друг наш проблем" или "липсата на проблем"?!?!
И двете...имам и нямам. Тесам проблемни емоции. Това неусетно води до решаване и на физически проблеми, до психическо равновесие, по-различно световъзприятие и реакции, някакво отваряне и проумяване на духа ми към неща "не от този свят", откриване на собствените ми дълбини...Продължавам да работя в, за, върху себе си.Всъщност аз досега не съм разбрала да имаш проблеми....да не би проблема да е че нямаш проблеми..и ии...всичките ли ти изТЕСа, бе!!!
Преди 2 дни се срещнах с приятелка, с която не сме се виждали 8-10 месеца и не сме имали възможност да общуваме на живо или за повече от 2 изречения. Тя ми разказа за "себе си", което включваше- ежедневен ритъм(режим-супер напрегнат),любим, работа, семейство, болести, чужди проблеми, възмущение, гняв, упреци, самосъжаление, войнствени декларации... Аз разказах за "себе си", което включваше ежедневен ритъм(спокойно безвремие), лични изживявания на промяната ми, нови знания и информация за нематериалното, приемане на факта, че тя има проблеми, без съчувствие просто с разбиране, неспомняне за нечии проблеми на близки (тя ме попита), защото не ги изживявам като мои, как сутринта съм попитала Аз-а си, какво ми предстои днес, какво се иска от мен и съм получила ясна насока, която се реализира...Спокойно изложих някаква теория (тя поиска), сякаш за да я обясня на себе си, по-скоро, без мисълта, как ще ме възприеме, как ще реагира, ами какво ще каже на общите познати за мен(липса на "в час")... Тя изведнъж стана и каза, че е време да си ходи.

Дали, ако аз първа бях взела думата, по стар навик, щеше да изтрае, за да си каже нейното?

MAG2001, проблясък!
Ексхибиционизъм (със или без пишка), докато не го осъзнаем и това е част от нас, отделност. Когато осъзнаем повече ексхибиционизми, следва етапа на нудизма- всичко на куп, но с едно на ум- т.е. има още осъзнаване, но на по-широка нога (по-цялостно, взаимосвързано, по-висше, в дълбочина...). Накрая е етапът на натурализъм, т.е. нещата са такива, каквито са и няма за осъзнаване, защото има едно чисто съм, като на щастливо чисто ново бебе. Надявам се(и чувствам), че и знам, следва осъзнаване и хармонизиране на Аз-а, като триединство и с това извън него- други проявления във Вселената и накрая със самата Вселена....Ех, че пътешествие!

Ексхибиционизъм (със или без пишка), докато не го осъзнаем и това е част от нас, отделност. Когато осъзнаем повече ексхибиционизми, следва етапа на нудизма- всичко на куп, но с едно на ум- т.е. има още осъзнаване, но на по-широка нога (по-цялостно, взаимосвързано, по-висше, в дълбочина...). Накрая е етапът на натурализъм, т.е. нещата са такива, каквито са и няма за осъзнаване, защото има едно чисто съм, като на щастливо чисто ново бебе. Надявам се(и чувствам), че и знам, следва осъзнаване и хармонизиране на Аз-а, като триединство и с това извън него- други проявления във Вселената и накрая със самата Вселена....Ех, че пътешествие!