Иване, все се каня да те питам нещо и най-вече да си кажеш мнението на случката, която ще напиша по-долу. Знам, че ще си доста краен, но пък и ще си абсолютно прав в изказването си. Та случката е следната.
На мен два пъти ми се беше случило да ми се схване врата. Още след първата серия с Тес и усещах облекчение и така цял ден след някоя и друга серийка, на другият ден ми нямаше нищо. То още същият ден ме беше облекчило, но определено на следващият ден нямаше и спомен, че ми е бил схванат врата. На мъжът ми по-миналата седмица му се схвана врата. Отиде в другата стая и си прави Тес. Казва, че около 10 пъти и ефект никакъв. Взе да се ядосва, да се тръшка, че съм си измисляла, как така на мен ми е минало, а пък на него и грам няма промяна. В книгата пише, че не е нужно да вярваш в ТЕС, а да го прилагаш. Но все си мисля, че трябва да имаш и малко вяра, за да се съсредоточиш към проблема или нещо такова. Щом на мъжът ми не му помогна.
Просто наистина ми е чудно, как така при мен още след ПЪРВАТА серия получих облекчение, а на мъжо нищо