От където и да тръгнем, коквото и а правим, където и да сме, както и да мислим, каквото и да чувстваме, каквото и да виждаме... сме в 0-та! Това значи, че имаме потенциала (духа, божественото), да сътворим и разрушим всичкото и нищото в цялата им гама от детайли, всеки до максимума му и до минимума му, които се срещат в 0-та. Това е извечният кръговрат или знакът за безкрайност- изразяващи самопораждането- енергията като потенциял. Това е графично изобразявано и като обърнатите пирамиди, чиито връх е т.н. вортекс -нулевата точка на обръщане на не/реалности.
Дали ще тръгнем от болест, мисъл(убеждение), чувство, образ, ... във всеки от нас е потенциалът(божествеността)- творящото и рушащото вселени от образи, чувства, материя, информация. В който и момент от време да стъпим в точно този момент ние сътворяваме всичко и го унищожаваме едновременно това е 0-та!. Енергията е точно в този момент с целия и потенциал. В този момент е всичкото време и невреме, всичкото пространство и непространство. Всичко, за което се сетите. Единството и дуалността. Нулата. Съм и не съм едновременно, Е и не Е едновременно...
За това нека осъзнаем(разум) и/или почувстваме(емоция) и/или усетим(тяло) в пълнота, че не/мога, не/знам, не/приемам, не/става, не/вероятно, не/мислимо, не/искам, не/живея, не/да.... е в нас тук и сега в 0-та! но по-хубаво ми звучи в ПОТЕНЦИАЛА!
Честито Рождество!