Впр,че това заминаване ужасно много ме е притеснило,свива ми се джигера,вие ми се свят,гади ми се,аз-----изчиствам се от притеснението ,виенето на свят ,гаденето,свиването на джигера и избирам да съм здрава , спокойна и щастлива че ми предстои пътуване на което ще се наслядя от душа и от сърце
-
изчиствам се от притеснението ,виенето на свят ,гаденето,свиването на джигера и избирам да съм здрава , спокойна и щастлива че ми предстои пътуване на което ще се наслядя от душа и от сърце---това го казваш на всяка точка ,като почнеш от най -високото на главата и стигнеш да малкото пръсте.
После правиш 9г---затваряш очи ,отваряш очи,пълен крък в едната поско,пълен кръг в другата посока.после тананикаш 2сек твоя любима песен,после броиш бързи 1,2,3,4,5 и после пак тананикаш 2 сек.любима песен. Като се потупваш по точката ,която се намира отгоре на дланта между малкото пръсте и безименното- След това повтаряш----изчиствам се от притеснението ,виенето на свят ,гаденето,свиването на джигера и избирам да съм здрава , спокойна и щастлива че ми предстои пътуване на което ще се наслядя от душа и от сърце---това го казваш на всяка точка ,като почнеш от най -високото на главата и стигнеш да малкото пръсте.Само че по точките от другата страна .