Ето ме отново тук след година и половина. Една година и половина на промени в живота ми. Разделих се с мъжа си по много грозен начин,беше 6 месеца в чужбина, през което време аз го чаках, а всъщност се оказа , че е имал друга през това време. Трудно го преодолях, не изневярата, а самият факт, че не ми каза истината преди да замине и трябваше да науча от другата жена. Не вярвах, че е способен на това. Преодолях го някак, или поне се надявам, знам, че трябва да работя още малко по този проблем. Започнах да медитириам за изчистване на енергията и за привличане на нов партньор. И някак си, чудото стана.Вселената ми изпрати човек, който също така излизаше от подобна драма като моята и в момента сме заедно от 6 месеца. Тъкмо го открих и започнаха отново да ми се случват лоши неща. Майка ми я оперираха за втори път от рак, но този път с разсейка в черния дроб. Бях сама тогава в Русе, новият мъж пътува с кораб и трябваше да се справя сама с всичко. И се почна един стрес от болести с мен, каквото ме заболи и туп на лекар. Ходих на хирург поради болки в червата, а явно съм получила синдром на раздразненото черво от стреса. Направих 2 тежки цистита, неповлияващи се от нищо освен от антибиотик. Впоследствие си САМОНАЗНАЧИХ изследвания и се оказа, че имам уреаплазма, която според мен е причинила циститите. Направихме 2 седмици с партньора на Доксициклин и Азитрокс, натрових се тотално, след 8 години неприемане на синтетични лекарства, за тази година 4 броя антибиотици. Започнах да изпитвам страх да водя полов живот, да не би да изпитам отново същите циститни оплаквания. А колко пари за изследвания, микробиологии, прегледи....И тъй като тотално се ошахках от тази уреаплазма, реших, че може да имам и папиломен вирус, други гадинки, изменения на шийката, просто се вкарах в един филм. Преди два месеца реших да посетя хомеопат и онкогинеколог, никога не бях ходила на колпоскоп и така заминах за София. Гинекологът естествено като видя запушената ми тръба (имам я от малка, след операция на апандисит, но сега явно от уреаплазмата или от нещо друго беше станала като киста и ме болеше) буквално ми каза, че ако ме отвори не знае какво ще намери, пусна ми тумор маркер, който беше в норма. Аз реших, че е крайно време да реша този проблем, с който се борех години наред. И се оперирах. Операцията мина успешно, възстановявам се добре, но отново съм започнала да правя кисти на жътото тяло. По време на овулацията започвам да чувствам болки в съответния яйчник и жълтото ми тяло става на киста. Или се спукват при цикъл, или се пие дуфастон. И ето ме тук, започваща да търся причините за тия кисти. Да, вярно е, че вече съм на 40, нераждала и че съм в предменопауза според лекарите, но липсата на прогестерон според мен не е основната причина. Проблемите с цикъла ми се оправиха след като използвам вече година крем с див ям на Аквасорс, малко омеги и водорасли. Когато започнах отново сексуален живот, първите месеца също нямах никакви кисти , болки и проблеми. Откакто открихме уреаплазмата, трябваше да спрем временно и почнаха кистите. От септември до сега не съм водила полов живот, първо заради уреаплазмата и сега заради операцията. Естествено ми падна имунитета от целия този стрес от операцията и всичко останало и в момента микробиологията ми е с левкоцити, умерено ентерококи и лактобацили. И според лекарите трябва да започна поредния антибиотик, но край, започвам да се боря. На физическо ниво започнах ударна доза коластра, ММС вагинален душ, пробиотици и гъба кориолус. Започвам да работя за кистите. Няма как всеки месец да пия синтетичен прогестерон, трябва да накарам тоя фоликул да се пукне както трябва вече. Попаднах на една листа с въпроси в една от темите, какво би могло да провокира тези кисти и да си давам отговори. Започнах да работя. Какво бих си отглеждал, ако ги нямах кистите? Какво не мога да простя на родителите си? Какво ме принуждават да правя кистите? - ами да се хараня правилно, почти не пия кафе, алкохол, не пуша, глутен и млечни избягвам, месо рядко. Бях вегетарианка, но включих малко риба и съм по-добре така.Фрешове всякакви ежедневно.
И така да обобщя, започвам да търся причините за кистите. Знам, че за изминалата година имам доста материал за чистене. Приемам и насоки за работа.
Имам и още един въпрос. Посетих хомеопат, който ми каза че микоплазми и хламидии са вид паразити и антибиотици трудно ги ловят. Направи ми нозоди за уреаплазмите и в момента ги пия, ще видим после на ДНК теста резултата. Освен това ще направя и няколко биорезонансни терапии. Въпросът ми е мога ли с ТЕС да повлияя на тия гадинки? Някои хора си живеят тихо и кротко с микоплазми и хламидии, а при мен след полов контакт без презерватив - дълги и тежки цистити. Партньорът ми се лекува успоредно с мен, пи и антибиотиците, сега ще пием двамата и хомеопатичните .