Дневник. Това-онова
Булги, тъй като аз няма как да знам кой колко е дебилясал и не му пука и тъй като от твоя пост излиза, че всеки сам може да си прикача специален ранг от профила си, предлагам всеки да си прикачва сам рангове. Аз нямам нищо против кой както иска да се окатегоризира.
Ето специалните рангове които съм вкарал:
Конформист
НЕнормален
Разкрепостен
Светнат
Самодостатъчен
Непукист
G.U.R.U.
Последният за мен е най-висша степен на просветеност.
Чете се по букви.
И в превод означава:
Исусе (като възклицание) ти си ти.
Дебил и Темерут за мен носят негативна конотация. Проверих ги и в тълковния речник. Не мисля, че са добра идея.
Ето специалните рангове които съм вкарал:
Конформист
НЕнормален
Разкрепостен
Светнат
Самодостатъчен
Непукист
G.U.R.U.
Чете се по букви.
И в превод означава:
Дебил и Темерут за мен носят негативна конотация. Проверих ги и в тълковния речник. Не мисля, че са добра идея.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Не съм се изразила правилно, съжалявам. Имах предвид, че потребителят може сам да си избере ранг от предложените и да ти каже на теб, защото не може сам да го смени. Това за съжаление можеш само ти като администратор.
Последно промяна от bulgi на 20 Яну 2011 13:06, променено общо 1 път.
То, аз си се шегувах за ранговете. Но ако трябва сериозно да кажа - мисля, че са неподходящи преложените от мен титли, защото новодошлите във форума ще се шашнат. Ние между нас си се разбираме, но външен човек не би го приел шеговито.
И не разбрах
И не разбрах обяснението на последния ранг.
Искра Иванова, разбирам те. Сигурно и ти разбираш, че следродилната депресия не е неизбежна.
И не разбрах
Тези рангове ги има в системата ли вече? Не ги виждам в настройките на профила ми.Иван написа:Ето специалните рангове които съм вкарал:
Конформист
НЕнормален
Разкрепостен
Светнат
Самодостатъчен
Непукист
G.U.R.U.
Чете се по букви.
И в превод означава:
И не разбрах обяснението на последния ранг.
Искра Иванова, разбирам те. Сигурно и ти разбираш, че следродилната депресия не е неизбежна.
Ранговете ги има в системата.
Както става ясно от последния пост на Булги само аз мога да ги прикавам към даден профил.
Последния ранг ще разбереш ако махнеш възклицанието.
Това е игра на думи свързана с популярната титла Гуру.
Както става ясно от последния пост на Булги само аз мога да ги прикавам към даден профил.
Последния ранг ще разбереш ако махнеш възклицанието.
Това е игра на думи свързана с популярната титла Гуру.
ка ТЕС
Може и вече има титла Яка ТЕСла. Искаш ли я? И защо си махна аватара? Толкова си беше хубав.
Еха, окичена съм вече яко.
Иване, май има нужда от тема, в която да става ясно какви рангове има и как се присвояват.
Алиса, докато направя снимката, която искам, ще ме гледате достатъчно време с настоящата
Отчет: тесам доста.
Мъжът ми днес ме пита какво ми става. А то какво, нищо особено - къщата доста чиста, децата добре, аз спокойна и яденето сготвено. Какво толкова.
Иване, май има нужда от тема, в която да става ясно какви рангове има и как се присвояват.
Алиса, докато направя снимката, която искам, ще ме гледате достатъчно време с настоящата

Отчет: тесам доста.
Мъжът ми днес ме пита какво ми става. А то какво, нищо особено - къщата доста чиста, децата добре, аз спокойна и яденето сготвено. Какво толкова.