Дневник. Това-онова
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Не съм се изразила правилно, съжалявам. Имах предвид, че потребителят може сам да си избере ранг от предложените и да ти каже на теб, защото не може сам да го смени. Това за съжаление можеш само ти като администратор.
Последно промяна от bulgi на 20 Яну 2011 13:06, променено общо 1 път.
То, аз си се шегувах за ранговете. Но ако трябва сериозно да кажа - мисля, че са неподходящи преложените от мен титли, защото новодошлите във форума ще се шашнат. Ние между нас си се разбираме, но външен човек не би го приел шеговито.
И не разбрах
И не разбрах обяснението на последния ранг.
Искра Иванова, разбирам те. Сигурно и ти разбираш, че следродилната депресия не е неизбежна.
И не разбрах
Тези рангове ги има в системата ли вече? Не ги виждам в настройките на профила ми.Иван написа:Ето специалните рангове които съм вкарал:
Конформист
НЕнормален
Разкрепостен
Светнат
Самодостатъчен
Непукист
G.U.R.U.
Последният за мен е най-висша степен на просветеност.
Чете се по букви.
И в превод означава:
Исусе (като възклицание) ти си ти.
И не разбрах обяснението на последния ранг.
Искра Иванова, разбирам те. Сигурно и ти разбираш, че следродилната депресия не е неизбежна.
Ранговете ги има в системата.
Както става ясно от последния пост на Булги само аз мога да ги прикавам към даден профил.
Последния ранг ще разбереш ако махнеш възклицанието.
Това е игра на думи свързана с популярната титла Гуру.
Както става ясно от последния пост на Булги само аз мога да ги прикавам към даден профил.
Последния ранг ще разбереш ако махнеш възклицанието.
Това е игра на думи свързана с популярната титла Гуру.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
ка ТЕС
Може и вече има титла Яка ТЕСла. Искаш ли я? И защо си махна аватара? Толкова си беше хубав.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
Еха, окичена съм вече яко.
Иване, май има нужда от тема, в която да става ясно какви рангове има и как се присвояват.
Алиса, докато направя снимката, която искам, ще ме гледате достатъчно време с настоящата
Отчет: тесам доста.
Мъжът ми днес ме пита какво ми става. А то какво, нищо особено - къщата доста чиста, децата добре, аз спокойна и яденето сготвено. Какво толкова.
Иване, май има нужда от тема, в която да става ясно какви рангове има и как се присвояват.
Алиса, докато направя снимката, която искам, ще ме гледате достатъчно време с настоящата
Отчет: тесам доста.
Мъжът ми днес ме пита какво ми става. А то какво, нищо особено - къщата доста чиста, децата добре, аз спокойна и яденето сготвено. Какво толкова.