Моите успехи с ТЕС!
Пак всички сучим и увъртаме и стигаме до това,че всеки приема нещата индивидуално за себе си и се ограничаваме,че все пак в живота има някакви правила от които ние няма как да излезнем!
Всъщност вярваш или не вярваш,според мен всяка друга степен е вече нещо което за мен всеки един вид си намира някакво оправдание,че виждаш ли,аз вярвах в нещо,но сляпо и за това след като съм му повярвал,но се оказа,че е грешно,аз вярвах сляпо,а не напълно!И вярвайки сляпо,все пак аз тая някаква надежда и вярвам,че все пак е по добре от това да не вярвам..........
Как го казах само!
Но това така си ми звучи поне за мен!
Всъщност вярваш или не вярваш,според мен всяка друга степен е вече нещо което за мен всеки един вид си намира някакво оправдание,че виждаш ли,аз вярвах в нещо,но сляпо и за това след като съм му повярвал,но се оказа,че е грешно,аз вярвах сляпо,а не напълно!И вярвайки сляпо,все пак аз тая някаква надежда и вярвам,че все пак е по добре от това да не вярвам..........
Как го казах само!

Но това така си ми звучи поне за мен!
Гена,аз също съм си правила ТЕС за отношенията на моите родители към мен и се върнах още в детството.Аз винаги съм била обичана от родителите си,но и винаги са били прекалено взискателни към мен-добро възпитание,добро образование,внимавай къде ходиш,какво правиш,как се държиш с хората и т.н..Винаги забележки и предупреждения и все за мое добро.Правих си ТЕС за различни ситуации.Реших да направя и за обида-въпреки,че нямам спомен баща ми да ме е обиждал.
"Въпреки,че не мога да простя на баща си,когато ме е обиждал в следствие на което съм получила Енергиен Блокаж,аз напълно..."
"Въпреки,че ЕБ може да ми навреди на здравето,аз..."
Чувство за неправилно взети решения вследствие на ЕБ..."
Не можех да повярвам къде най-силно беше усещането-там където най не очаквах и никога нямаше да предположа.
"Въпреки,че не мога да простя на баща си,когато ме е обиждал в следствие на което съм получила Енергиен Блокаж,аз напълно..."
"Въпреки,че ЕБ може да ми навреди на здравето,аз..."
Чувство за неправилно взети решения вследствие на ЕБ..."
Не можех да повярвам къде най-силно беше усещането-там където най не очаквах и никога нямаше да предположа.
toni,благодаря ти за идеята! 
Днес започнах денят със следната декларация:
Въпреки,че чувствам как баща ми е влезнал под кожата ми и ме кара да се чувствам напрегнат и контролиран,аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ и се освобождавам се от контрола на баща си сега!
НФ по точките:
Избирам да имам мека и гладка кожа.
Избирам да се освободя от люспите си и да ги заменя с нови и здрави клетки.
Избирам да привлека красота в живота си днес.
Избирам да бъда свободен и да разгърна в себе си най-големият потенциал от когато и да било досега.
Избирам да приема с отворени обятия и приветствам всичко,което допринася за здравето и възстановяването на кожата ми.
Снощи правихме с една жена декларации за нейни проблеми и днес реших,че и аз мога да формулирам нещо по различно за себе си от това което съм правил досега!

Днес започнах денят със следната декларация:
Въпреки,че чувствам как баща ми е влезнал под кожата ми и ме кара да се чувствам напрегнат и контролиран,аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ и се освобождавам се от контрола на баща си сега!
НФ по точките:
Избирам да имам мека и гладка кожа.
Избирам да се освободя от люспите си и да ги заменя с нови и здрави клетки.
Избирам да привлека красота в живота си днес.
Избирам да бъда свободен и да разгърна в себе си най-големият потенциал от когато и да било досега.
Избирам да приема с отворени обятия и приветствам всичко,което допринася за здравето и възстановяването на кожата ми.
Снощи правихме с една жена декларации за нейни проблеми и днес реших,че и аз мога да формулирам нещо по различно за себе си от това което съм правил досега!

Последно промяна от гената на 07 Юни 2011 07:16, променено общо 3 пъти.
Отдавна се каня по отношение на това,че имам проблеми и със слуха,да тесна:
Въпреки,че не искам да чувам обидите и глупостите на баща ми към мен,аз .......
Интересно се почувствах след теса,енергията буквално се отприщи в различни части от тялото ми!Баща ми ако знае как съм го взел на мушката само.......
Сега пък ми дойде наум за това:
Въпреки,че не искам да чувам как всеки се опитва да ме контролира,аз....
Въпреки,че не искам да чувам обидите и глупостите на баща ми към мен,аз .......
Интересно се почувствах след теса,енергията буквално се отприщи в различни части от тялото ми!Баща ми ако знае как съм го взел на мушката само.......

Сега пък ми дойде наум за това:
Въпреки,че не искам да чувам как всеки се опитва да ме контролира,аз....
И следващото нещо което е за тес:
Въпреки,че не искам чувам как всеки ме критикува и не ме одобрява,аз.....
Честно да си кажа,усещам нещо как става с ушите ми!Чувствам се различно след теса!Не мога да кажа,че има мигновена промяна,но виждам че има ефект от енергията която се раздвижи за мен е показател,че явно стрелям където трябва!
Най силно усещам движение на енергията в краката си!
Въпреки,че не искам чувам как всеки ме критикува и не ме одобрява,аз.....
Честно да си кажа,усещам нещо как става с ушите ми!Чувствам се различно след теса!Не мога да кажа,че има мигновена промяна,но виждам че има ефект от енергията която се раздвижи за мен е показател,че явно стрелям където трябва!

Най силно усещам движение на енергията в краката си!
Защото казвам в случая,че е влезнал под кожата ми!
А и ти даваш един пример,аз си формулирам нещо което аз усещам и намирам подходящо за себе си,чети внимателно за какво става въпрос във всеки мой отделен пост,не нарочно ги пиша отделно и казвам какво тесам!
А и ти даваш един пример,аз си формулирам нещо което аз усещам и намирам подходящо за себе си,чети внимателно за какво става въпрос във всеки мой отделен пост,не нарочно ги пиша отделно и казвам какво тесам!
Последно промяна от гената на 05 Юни 2011 11:12, променено общо 1 път.
toni, изразът на гената, може да ти звучи неправилно, но за него той има енергиен потенциал, който приляга точно на блокажа му...ключът е според ключалката, иначе казано. Щом дава резултат (вратата се отключва), значи това е неговият ключ! Ако случайно ключалките ви се еднакви, то може и с общ ключ да боравите, ама се съмнявам... 

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Идеята за енергийният блокаж както казах я използвах,но другите неща които си ги усещам са по силни и виждам как ми действа теса от тях!
Всеки сам си преценява и усеща кое е най добро за себе си,не че не трябва да се споделяме и даваме съвети,защото понякога точно в тези разговори се ражда истината и човек намира решения на проблема и се осъзнава

Всеки сам си преценява и усеща кое е най добро за себе си,не че не трябва да се споделяме и даваме съвети,защото понякога точно в тези разговори се ражда истината и човек намира решения на проблема и се осъзнава

гената, само да подчертая пак, че ти продължаваш да се слагаш в ролята на жертвата
да да съм обсебен...ме кара да съм на тръни,под напрежение и в постоянен стрес!Баща ми ... е причината
Защо не опиташ с:" Въпреки, че си позволявам (допускам, разрешавам, приемам, избирам...) да се ядосвам, дразня, гневя, обиждам на/от- действията, думите, еди кого си , аз..."баща ми е влезнал под кожата ми и ме кара да се чувствам напрегнат и контролиран
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Действам в тази насока,защото така го усещам и чувствам,че е в мен и виждам,че това ме води до някакъв успех,а идеята ти всъщност е много добра и мисля,че точно на време идва да обмисля и формулирам някои нови неща,а и виждам че сега полека лека започват да ми изплуват разни нови неща които са в процес на обмисляне и разработване!