Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
mayadob
Яка ТЕСла

Мнение от mayadob »

Да вярваш, защото я споделяш или да вярваш сляпо?
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Пак всички сучим и увъртаме и стигаме до това,че всеки приема нещата индивидуално за себе си и се ограничаваме,че все пак в живота има някакви правила от които ние няма как да излезнем!
Всъщност вярваш или не вярваш,според мен всяка друга степен е вече нещо което за мен всеки един вид си намира някакво оправдание,че виждаш ли,аз вярвах в нещо,но сляпо и за това след като съм му повярвал,но се оказа,че е грешно,аз вярвах сляпо,а не напълно!И вярвайки сляпо,все пак аз тая някаква надежда и вярвам,че все пак е по добре от това да не вярвам..........
Как го казах само! :D
Но това така си ми звучи поне за мен!
toni
Участник

Мнение от toni »

Гена,аз също съм си правила ТЕС за отношенията на моите родители към мен и се върнах още в детството.Аз винаги съм била обичана от родителите си,но и винаги са били прекалено взискателни към мен-добро възпитание,добро образование,внимавай къде ходиш,какво правиш,как се държиш с хората и т.н..Винаги забележки и предупреждения и все за мое добро.Правих си ТЕС за различни ситуации.Реших да направя и за обида-въпреки,че нямам спомен баща ми да ме е обиждал.
"Въпреки,че не мога да простя на баща си,когато ме е обиждал в следствие на което съм получила Енергиен Блокаж,аз напълно..."
"Въпреки,че ЕБ може да ми навреди на здравето,аз..."
Чувство за неправилно взети решения вследствие на ЕБ..."
Не можех да повярвам къде най-силно беше усещането-там където най не очаквах и никога нямаше да предположа.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

toni,благодаря ти за идеята! :wink:
Днес започнах денят със следната декларация:

Въпреки,че чувствам как баща ми е влезнал под кожата ми и ме кара да се чувствам напрегнат и контролиран,аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ и се освобождавам се от контрола на баща си сега!

НФ по точките:

Избирам да имам мека и гладка кожа.

Избирам да се освободя от люспите си и да ги заменя с нови и здрави клетки.

Избирам да привлека красота в живота си днес.

Избирам да бъда свободен и да разгърна в себе си най-големият потенциал от когато и да било досега.

Избирам да приема с отворени обятия и приветствам всичко,което допринася за здравето и възстановяването на кожата ми.

Снощи правихме с една жена декларации за нейни проблеми и днес реших,че и аз мога да формулирам нещо по различно за себе си от това което съм правил досега! :D
Последно промяна от гената на 07 Юни 2011 07:16, променено общо 3 пъти.
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Направих си сега и това за ЕНЕРГИЙНИЯ БЛОКАЖ,но то и няма да е само от баща ми,а и за майка и баба ми,ще трябва да ги изредя и тях,повече тес,повече сигурност за успех и изчистване на проблемите! :wink: :D
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

За тези които са чели или гледали Селестинското пророчество,не мислите ли че то вече започва да се реализира с тези енергийни техники които стават все повече популярни и известни?:)
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Отдавна се каня по отношение на това,че имам проблеми и със слуха,да тесна:
Въпреки,че не искам да чувам обидите и глупостите на баща ми към мен,аз .......

Интересно се почувствах след теса,енергията буквално се отприщи в различни части от тялото ми!Баща ми ако знае как съм го взел на мушката само....... :D

Сега пък ми дойде наум за това:
Въпреки,че не искам да чувам как всеки се опитва да ме контролира,аз....
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

И следващото нещо което е за тес:

Въпреки,че не искам чувам как всеки ме критикува и не ме одобрява,аз.....

Честно да си кажа,усещам нещо как става с ушите ми!Чувствам се различно след теса!Не мога да кажа,че има мигновена промяна,но виждам че има ефект от енергията която се раздвижи за мен е показател,че явно стрелям където трябва! :D
Най силно усещам движение на енергията в краката си!
toni
Участник

Мнение от toni »

Гена,защо пишеш "освобождавам се от баща си".
Аз си казвам "освобождавам енергииния блокаж предизвикан от баща ми"
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Защото казвам в случая,че е влезнал под кожата ми!
А и ти даваш един пример,аз си формулирам нещо което аз усещам и намирам подходящо за себе си,чети внимателно за какво става въпрос във всеки мой отделен пост,не нарочно ги пиша отделно и казвам какво тесам!
Последно промяна от гената на 05 Юни 2011 11:12, променено общо 1 път.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

toni, изразът на гената, може да ти звучи неправилно, но за него той има енергиен потенциал, който приляга точно на блокажа му...ключът е според ключалката, иначе казано. Щом дава резултат (вратата се отключва), значи това е неговият ключ! Ако случайно ключалките ви се еднакви, то може и с общ ключ да боравите, ама се съмнявам... :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Баща ми в случая е причината да да съм обсебен,дори и това тесах и да ме кара да съм на тръни,под напрежение и в постоянен стрес!
Именно,че ми е влезнал под кожата искам да се освободя от него и да усетя свобода и спокойствие!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Идеята за енергийният блокаж както казах я използвах,но другите неща които си ги усещам са по силни и виждам как ми действа теса от тях!
Всеки сам си преценява и усеща кое е най добро за себе си,не че не трябва да се споделяме и даваме съвети,защото понякога точно в тези разговори се ражда истината и човек намира решения на проблема и се осъзнава :!: :!: :!:
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

гената, само да подчертая пак, че ти продължаваш да се слагаш в ролята на жертвата
Баща ми ... е причината
да да съм обсебен...ме кара да съм на тръни,под напрежение и в постоянен стрес!
баща ми е влезнал под кожата ми и ме кара да се чувствам напрегнат и контролиран
Защо не опиташ с:" Въпреки, че си позволявам (допускам, разрешавам, приемам, избирам...) да се ядосвам, дразня, гневя, обиждам на/от- действията, думите, еди кого си , аз..."
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Действам в тази насока,защото така го усещам и чувствам,че е в мен и виждам,че това ме води до някакъв успех,а идеята ти всъщност е много добра и мисля,че точно на време идва да обмисля и формулирам някои нови неща,а и виждам че сега полека лека започват да ми изплуват разни нови неща които са в процес на обмисляне и разработване! :D
Публикувай отговор