Въпреки че изпитвам огромно нетърпение,да видя миглите,веждите и косата си отново израстнали и макар,че занам ,че е необходимо известно време докато се покажат отново,това чакане малко ме изнервя,аз.....приемам,че трябва да изчакам точно толкова време колкото е необходимо на космите да израстнат отново и се радвам,че новата ми коса е много по-здрава и красива,миглите ми са дълги и извити и веждите ми са оформени точно както аз ги искам.Много се харесвам така.и т.н.
Добре ли е незнам.Така ми идва.Аз съм оставила ТЕС да ме води.
Имам и друг резултат,който искам да споделя.Незнам да плача ли да се смея ли.Но най-напред си ТЕС-нах притеснението от това че бързам да се похваля и да не взема да спра нещата точно на този етап,че хич няма да е желателно

.
Понеже всяка сутрин се гримирам,а вечер си свалям грима,но когато съм в къщи и не се налага да излизам(а не съм излизала вече около десетина дни),не се престаравам много и се гледам сравнително отдалеч и в по-общ план, и не бях забелязала какво си имам

.Снощи ми се стори че виждам някакъв мъх по лицето си,но реших че е от памука,а когато си измих лицето и с вода преди да легна съвсем не се сетих да погледна пак.
Тази сутрин

,гледам по лицето ми наистина има мъх.И то доста.Даже по брадичката си откривам едни по- дълги косъмчета,които мога да подръпна и ме скубят

.Не знам дали някой може да си представи какво означава това,колко много вяра и надежда ми дават тези косъмчета...Това е за сега.Докато си изкарвах дертовете на бял свят(незнам дали съм успяла всичките), брадясах

,да видим ,колко бързо и дали ще се справя със залесяването на другите участъци.А пък ако можех да го направя и избирателно,направо ще съм виртуоз,направо съм забравила какво е да ходиш на кола маска и май това си е живо предимство и голямо удобство

.Ами аз ще продължавам с по-горното и ще разказвам.