Здрасти,Basted написа:Ян Бибиян,ти явно си в начална фаза,за да нямаш симптоми,защото симптоми има и то ужасни-оплешивяване,сърдечни пристъпи,напълняване или отслабване,депресия,болки при преглъщане,задушаване,отоци....Смея се защото са толкова много,че обхващат всички системи в организма-нервна,сърдечно-съдова и останалите...Всички заболявания на тази жлеза са лечими с изключение на Хашимото,което за нещастие го имам аз и сега лекарите ме карат да си чакам да остана без жлеза за да ми набутат две шепи лекарства,които да заместят всичките функции на щ.жлеза
аз обаче смятам да им покажа среден пръст и за това започнах ТЕС,ще пиша повече когато имам ясен резултат,така се разбрахме с Иван
не съм в начална фаза , а пред оздравяване и наистина бях позабравила някой от симптомите,които ти сега ми припомняш. Като казах,че няма конкретни симптоми имах превид,че не те боли един орган и за него да тесиш, а изцяло се чувстваш "като развалина" и се чудиш откъде да започнеш. И най-вече ,че самото заболяване е токова,че нищо не ти се прави...Обхваща те апатия и нежелание за живот.Затова те посъветвах да започнеш от мъзела