.откъде да започна
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=413

Нищо! Благодаря за честността, това е голям напредък и наистина мисля, че промяната на мястото ти е голям напредък, за теб и признак, за свършена работа с ТЕС! Разбираш ли го? Преди да заминеш имаше голям страх от това, а ето че вече си заминала! Проумей го- ти успяваш да се справяш сама с проблема си! Поздравявам те! Продължавай да работиш!Добре де, разкрихте ме и сега какво???
Благодаря:)) Дай боже да си права и дано промяната на мястото да ми се отрази положително.Alisa написа:msmНищо! Благодаря за честността, това е голям напредък и наистина мисля, че промяната на мястото ти е голям напредък, за теб и признак, за свършена работа с ТЕС! Разбираш ли го? Преди да заминеш имаше голям страх от това, а ето че вече си заминала! Проумей го- ти успяваш да се справяш сама с проблема си! Поздравявам те! Продължавай да работиш!Добре де, разкрихте ме и сега какво???![]()
Аз също си смених името, когато разбрах, какво се крие зад първото ми име.Второто си име тук във форума избрах със сърцето. Пожелавам ти, новото ти име, да те изведе на желаното място!