Здравейте и от мен! Аз също съм с ПА и отделно имам рефлукс, които може би са свързани, незнам. Изчетох доста за ТЕС, включително и книгата на Иван, даже правих малко тес, но бях непостоянна.... а сега ми се иска да започна по-сериозно, обаче незная....откъде да започна.
Преместих се в чужбина от 2-3 дни, за да работя...още не съм започнала работа, но в момента страха ми е,че с тези атаки изразяващи се в / внезапно прилошаване, някакво странно усещане като топлина или нещо подобно през главата и в горната част на корема, прималява ми, сърцебиене, световъртеж и гадене,и съответно само ми се лежи/ няма да мога да работя....иска ми се , да не съм права с това изказване.
По принцип диагнозата, която са ми поставили е вегетативна дистония, но доколкото знам към нея като "подарък" може да получиш и ПА, вероятно съм от тези хора.... та моля за съвет, с кой симптом или усещане да започна?
Само да спомена, че живея в къща с много хора и ТЕС-ане на глас, май е трудно осъществимо, та въпроса ми е на ум може ли да се ТЕС-а и какъв е ефекта му?
Благодаря и ще се радвам, някой да ми даде насока.
Просто знам, че не искам повече да се чувствам зле постоянно.