Благодаря ви за подкрепата. Наистина имам нужда. Неприятностите ни идват едно след друго. Ей го днес например. Синът ми за 3 месеца изпи 5 антибиотика и от миналия ден пак е болен. Тъкмо спряхме с поредния и веднага започнахме друг. Днес лекарят не ми дава болничен, защото трябва да имам 3 дена работни между двата болнични. И хоп, прецакана съм на работа. Шефът ми ме гледа постоянно на криво, страх ме е да не ме уволни, а си харесвам работата. Детето ми постоянно е зле, явно кофти му се отразява яслата. Аз съм постоянно болна с това гърло и няма оправия. Постоянно имам скандали със свекървата. Синът ми постоянно реве и не ми дава дори до тоалетната да отида. Нон стоп е залепен за мен. Страх го е да не го оставя. В чудо съм се видяла вече.
Е това е, оплаках ви се. Само се чудя как ще се измъкна от тази работа. Хайде, аз все някак уж ще се оправя. Като легна под ножа и си махна сливиците. Ама малкия, как да му помогна, да се пооправи, да не е постоянно болен. Та аз до миналия месец го кърмих, нямаше такива болести. Да съжалявам, че съм го отбила ли
Femme, чела съм за храните според кръвната група, но да ти кажа честно, много, много не вярвам. Аз бях при един диетолог-Огнан Симеонов и той ми изготви хранителен режим и наистина имаше ефект. Това е цялата работа, да се храниш правилно.