Пиша ти от Варна, бях на семинара, който организира скоро - радвам се, че присъствах, беше ми полезно! Аз се занимавам с ТЕС съвсем отскоро - имам си много емоционални негативи да чистя, фобии и страхове. Имам идея за себе си откъде да започна. Проблемът е, че синът ми (на 1г.2м.) се роди с хидронефроза - разширено легенче на бъбречето, поради проблем с оттичането на бъбрека. До момента го наблюдават редовно - стойностите са на границата му, ако се покачат веднага ще го оперират. Скоро разбрахме, че има такъв проблем и на другото бъбрече, но в по-лека форма. И не зная откъде да я започна...Чувствам се начинаеща в ТЕС, все още нямам опит и може би е добре първо да тесам някои свои проблеми, за да добия увереност. НО в същото време проблемът на детето ми е много по-сериозен и не ми дава мира просто да бездействам. Имаш ли наблюдения с подобни проблеми - аномалии по рождение, ТЕС има ли резултат в такива случаи. Неговите точки ли да потупвам или моите? И как да формулирам проблема, като не зная какво изпитва детенцето - той няма видими симптоми и е в отлично здраве. Самонадеяно ли е да започна с него?
Благодаря предварително за всякакви отговори, коментари и съвети!