:
В четвъртък 05.08.2010г. колежката ми много я заболя главата , ей така изведнъж , обясни че направо не може да гледа , мъжа и който ми началник хукна по работа и каза че след 30-40мин ще и донесе навръщане едно вълшебно хапче забравих какво и предписа.
Гледах я , и понеже не съм пробвал Прокси поне досега а исках на 100% да и помогна.
Попитах я дали иска да и помогна , тя ме погледна и пита как , казах и ела в другата стая дето да сме 2ма и след 5мин се връщаме.
Няма да те ям , няма да масажирам , всичко ти ще правиш сама, ако не ти помогне поне няма да е по-зле ,почуди се и след 5мин , Хайде да опитам , че не издържам.
Обясних и какво да направи като я питах къде е болката отпред или отзад ... попитах колко я боли от 0-10 каза ми 9.
Направи 1 кръг с ТЕС и се втренчи в мен с широко отворени очи.
Аз се стреснах попитах я добре ли , как е болката пак ли е 9 и чак след 1мин което за мен бяха 10мин ми каза , Ако щеш ми вярвай ама не бе боли вече хич, Аз се усмихнах и само казах , Ако мислех ,че не действа щях ли да ти губя времето докато те боли...
Оставих я сама с чуствата си и понеже ми звънна и тел. влизам в стаята и колегите се шегуват А кво стана да не умори колежката ... Аз ами не , ама нека сама Ви каже.
След 5мин влиза тя усмихната и като я питаха , само каза не знам какво беше но вече го няма благодарение на Ачо.
И след това в скайп , поиска линкове да почете малко
Мъжът и дойде след 20мин с заветното хапче , Тя само каза , ти си го дръж мен не ми трябва вече ...
Чуството което изпитах като каза ,че е 0 сами се сетете какво е.
А пък колко съм доволен ., че намерих още един дето да не пие хапчета за щяло и нящало е друг въпрос.
Пак се олях с писането.