Съдейки по това,което съм прочела във форума тук,явно аз работя единствено с Предизвикателството и с думите от клипчето.С клипа работя сутрин и вечер,а през деня с Предизвикателството.
Та ето какво се случи вчера:
Мъжът ми е таксиметров шофьор и две седмици назад във времето,не му вървеше работата.Изкарва толкова,колкото да зареди гориво,да си плати ефира и наема на колата.Ако донесе по-вече от 6-7 лв след изтощителна смяна от 18-19 часа в колата,то у нас има банкет-пържените къртофи са със сирене

Аз работя като комисионер в централен склад на Кауфланд на минус два градуса и само нощна смяна.На вечер през ръцете ми минават около 10 тона кайма,кашкавал,тенекии със сирене,кисело и прясно мляко и въобще,всичко което се държи в хладилна камера.
Имаме и допълнителни доходи от разнос на един консуматив,който обаче Кризата леко приспа.С две думи,положението е "Синджира лае,кучето го няма

Защо описвам това подробно?Ами при него има една диспечерка,която работи по симпатия "ще ми станеш ли любовник?и приемам само ДА за вярно". Ако не и играеш по свирката,получаваш заявка дърво.Собственика на колата е стара номенклатура и е свикнал някой да му отваря и затваря вратата и ако зъкъснее мъжът ми или негови колеги дори и с пет минути от определеното време, ги "глобява" с 2лв.Ако плати наема на колата вечерта,то "глобата"става 5лв.

Аз пък имам началничка,която "постоянно е на метлата" и не се обичаме много.
Описвам ситуацията за да ви разкажа какво се случи след като ТЕС навлезе в живота ни.
Въпросната диспечерка е взела моят мъж и още двама колеги на прицел и са глобени за какво ли не.Дори клиентката,която той взима от заявка и возейки се в колата,му казва-"Някой Ви прави номер".Диспечерката твърди,че мъжът ми е закъснял 12 минути и жената се била обадила УЖ. Дори в момента е на телефона.Съпругът ми твърди по станцията обратното,че я вози и дори почти са стигнали,защото няма право да даде трупката и жената да докаже,че не е така.Такъв е вътрешният ред.Естествено,тя пак му трясва глоба от 10лв,но той е вече предубеден,че това не е случайно.
Интересното в случая,че това при него почти е станало тенденция и не му било удобно да спаделя по колко пъти на ден тя го глобява.Дори вече хванахме друга нейна колежка ,с която играят комбина.Споделяйки обаче с мен,аз решавам да я ТЕС-на.Лицето го познавам много добре,бих казала че бяхме като приятелки. Работеше под нас със същия консуматив./Изписвам го така,че да не излезе като реклама./Даже смело мога да заявя,ча аз я обучих как да продава и всичко останало,но това е в миналото,за мен вече.Същото това лице неведнъж с нескрита завист е заявявала колко ни завижда,че сме "двама",че се разбираме,а да не говоря дали съдбата имаше пръст в това,но когато е идвала у нас все е сварвала Илиян я да простира,да мие пода или да прибира съдовете от сушилника.Жените ще ме разберат, как е гледала тя в такъв момент.Колко много ми помага той,как си поделяме домакинството.В един момент нашите отношения замръзнаха и аз помислих,че тя се е отказала,но нещо ме чоплеше тези три месеца.Една нощ сънувам сън,в който собственика на на марката е употребил и приложил моя идея за рекламен материал,че дори го пуснал като бонус.Същият ден,аз говоря с тази жена по телефона и разбирам,че тя ме е прескочила и си купува директно от него.Няма лошо.Всеки може да избира откъде да зарежда-така го пише в договора,но при изричното уведомление на ослужващия го Директор офис.Преживях това предателство.От нея го очаквах,но не и от човека,който едва ли не се кълнеше,че ТОЙ НИКОГА не прави такива неща.Дрън- дрън.Колко хотели и ресторанти и консултанти ми е отмъкнал,ама си мисли че му вярвам.Има за него,ще има и за мен!
Описвайки по-горните ситуации,аз реших да ТЕСна съпругът ми и въпросната диспечерка,както и отношението на моята началничка и събственика на на колата.
Какво направих:казах на съпруга ми да я оцени по скалата от 1 до 10 и ако настъпи промяна да ми звънне.Тя явно има професионално изкривяване и винаги се старае да те надприказва.От най-малката сламчица прави говорилня.Ако се оплачех, например че ме боли глава,тя отвръщаше-ОООООооо ти не знаеш мен колко ме боли...еди какво си .Ама аз си я оставях като радио да си бърбори и не ми пречеше.
Ето с какви думички я ТЕСнах само два пъти:
По оценката на мъжът ми тя беше на ниво 9.50-почти във вихъра си.Това се случва в 11.06 преди обяд вчера.
"Въпреки,че не вярвям,че .../името и/ ще си промени отношението и начина по който се отнася с Илиян на работа,аз напълно и бъзвъзвратно приемам дадената ситуация и се освобождавам от нагласата ,че ....ще промени отношението и начина по който тя се отнася с Илиян на рябота."
Не знам защо,но винаги завършвам с "Обичам и одобрявам себе си"/може би ми е останало от Луиз хей/.
Във 11.11 часа на мен така ми прилоша,че ако щете вярвайте си изповръщах червата.Видях си вечерята за два дни назад и накрая повръщах жлъчен сок-нещо странно на вкус мужду горчиво-кисело и жълто на цвят.През цялото време в главата ми ехтеше една мисъл:Колко много жлъч има в тази жена!
Измих си лицето със студена вода и то няколко пъти.Започна зверско кихане и прозяване между киханията,но да кихнеш 17 пъти един след друг си е предизвикателство,а в същото време да искаш да се прозяваш.От очите ми течака сълзи като поток.Когато си плисках вода на лицето,просто помолих водата да отмие всичката тази горчилка.Измих си и зъбите и последва нов тур-Все едно си бях направила букет от всички понятни билки на света-за разхлабване....
Последва ново обливане със студена вода и се поуспокоих чак към 12 без 10.
Само да поясня още нещо-Аз съм се прибрала някъде към 2.30 през нощта от работа.Сутрин рядко закусвам,но същият ден бях изяла само две пържени яйца с филийка хляб и чаша кафе.От къде излезе всичкото това нещо и като количество,за мен си остана загатка?!Не бяхи спала след нощната смяна,за да мога към 6 да събудя благоверния и да излиза на работа.Но след това "нещо" просто не можах да заспя.
Той се ободи още в 11.20 за да ми каже,че въпросното лице не може да каже една смислена дума в ефира.А към 12 колегите му вече щели да я разкъсат,защото бъркала адреси,имена на улици и прочие.Все пак тя е със стаж в тяхната фирма почти 13 години.
След това , по същия модел направих ТЕС и на моя,за да изкара хубави пари-резултата е на лице-100лв оборот.А друг път щяха да се не по-вече от 54-60лв.
Така и така не ми се спеше и се зарових тук да прочета още неща,защото то няма изчитане,а и темите са разнородни.
ТЕСнах себе си поотделно:да не ми се доспива на работа и транспортните ми поръчки да са качествени.Началничката да не се заяжда с мен и колегите и да ме сложи в сектора,в който исках да
работя.И тръгнах в 16 часа свежа като репичка.Между временно теснах собственика на колата,най-накрая да седнем на масата за преговори и да вземем таксито на изплащане.
Върнах се също свежа-на работата ми всичко беше прекрасно.Дори ми се струваше,че лампите светят по-силно!!!Така се чувствах.Това последното е от времето,когато бяхме гаджета с моя мъж и двамата забелязвахме неща,които са ни убягвали от поглед.За първи пъткогато ме целуна имаше под метеоритен дъжд-безброй падащи звезди от небето,но тогава не знаехме,че са го обявили предварително.А на следващият ден и двамата в един глас се запитахме:А не ти ли се струва,че слънцето свети по-силно,че небето също е по-синьо?От тогова остана тази фраза.
Аз си направих нормата,че и за премия заработих снощи.Днес се повтори същото.Дори не чувствам умора от тежката физическа работа,макар,че ми е 4ти работен ден.Ще имам само един почивен и после пак застъпвам 5 последователни дни.Така е направен графика.До 3 дни не усещаш умора,но 5 са много,повярвайте ми.Още по-вече че се стопли навън и отиваш по къс ръкав,а вътре си облечен като пингвин и едва ходиш от гащеризон,грейка,яке и др.а и палета става висок около 3 метра....катериш се ,нареждаш и тн...
Тази вечер за кратко много ме боля главата.Първо се ТЕСнах на ум,защото тир-а мен чакаше да завърша палета.А после в почивката директно без да ме е срам се ТЕСнах за главоболието.На учудените погледи на колегите отговорих,че си правя масаж,защото ме боли глава,а то ми и личеше.
Само минути след това ПРОСТО забравих,че имам главоболие.На един колега,обаче му е направило впечатление,че се чувствам отново във форма и дойде да ме пита"Може ли и на него да му прибая,че много го боли зъб?"

ТЕснах го и след 20 минути каза,че го е отпуснало.обещах да му разкажа какво правя,защото от собствен опит знам-ако човекът срещу теб не е на "същата вълна",ще те обяви за луд магьосник.За това му зададох няколко въпроса-уловки,като предварително очаквам от поне 3 положителни отговора от общо 5.
Ето това са само малка часто от първите ми преживявания с ТЕС.А има и още чудеса.Дори нощес като четох в раздела "ОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ",вече си повярвах че скоро и аз ще допринеса "ТЕС-СЕМЕЙСТВОТО" да се увеличи.

Вече броя часовете до като книгата дойде и дано е утре,защото съм си пожелала една дъъъъъълга, спокойна и почивна Неделя.
Е и в Понеделника да ми я донесат-пак ще я прочета,но я да взема да ТЕСна ситуацията и да си "поръчам в колко да ми я доставят",все пак и да поспя трябва малко.

До скоро!
Имам молба към по-напредналите:
Възможно ли е да съм повлияла по този начин на лицето "Х",или просто аз и съпругът ми сме се освоботили от негативната емоция?
Той също ТЕСа,но за сега го прави само, когато му се доспи,а иска да остане буден в колата.И се получава!
Скоро ще започне да се застоява в къщи,а не само да се прибира за да си смени чорапите и да дремне поне 2 часа в легло!